Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Ο «Mr Celebrity Skin» μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μάρα...

Στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό show της Κρίστι Κρανά, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», ο σχεδιαστής του fashion brand Celebrity Skin Δημήτρης Στρέπκος παρουσίασε μια συλλογή αποκλειστικά σε nude αποχρώσεις.

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Η Φουρέιρα θα παντρέψει τον makeup artist Παντελή Τουτουντζή με τον γιατρό της καρδιάς του

Gay γάμος με... Fuego

Φαίνεται πως οι gay γάμοι θα έχουν την τιμητική τους στη λεβεντογέννα Κρήτη το φετινό καλοκαίρι. Πέρα από την επισημοποίηση της σχέσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ, που θα γίνει στα Χανιά στα τέλη Αυγούστου, πρόκειται να κάνουν τον πολιτικό γάμο τους στο ίδιο νησί και ο makeup artist των διασημοτήτων Παντελής Τουτουντζής με τον γιατρό σύντροφό του Νάσο.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Παντελής, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο «Οk!», αποκαλύπτοντας τόσο το γαμήλιο location όσο και τη σταρ κουμπάρα τους, δηλαδή την Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει βαφτίσει και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας ο ίδιος και ο σύντροφός του.

Η Ελένη Φουρέιρα

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμός, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες. Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για εμάς αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα» δήλωσε σχετικά στη συνέντευξή του ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος μετράει πια 18 χρόνια κοινής πορείας με τον αγαπημένο του Νάσο κι έχουν υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης.

Παντελής και Νάσος

Υπενθυμίζεται ότι ο Παντελής Τουτουντζής είχε πανηγυρίσει προ μερικών μηνών την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο μέσα από μία τρυφερή φωτογραφική ανάρτηση με την οικογένειά του στο Instagram.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα