Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Έλενα Χριστοπούλου: Ατάκες-φωτιά για το «TV Queen» και τους αρνητικούς ανθρώπους

Η Ελενα πήρε το... όπλο της!

Η Ελενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του Open και βρέθηκε να μιλά για το «TV Queen» αλλά και για τους αρνητικούς, τοξικούς ανθρώπους.

Η ίδια είπε για το ριάλιτι για νέες παρουσιάστριες: «Οταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ξέρεις πού μπαίνεις. Τα κορίτσια είναι πανέξυπνα. Εγώ όμως θέλω να μιλήσω για αυτούς που είναι έξω από το παιχνίδι. Θα ήθελα όλοι οι επαγγελματίες παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι που έχουν ενστάσεις να θυμηθούν από πού έχουν ξεκινήσει, πόσο τους έχουν στηρίξει, με τι τρόπο έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει και να συζητήσουμε πάνω σε αυτό. Είναι άδικη η κριτική στο “TV Queen” και ανεπίκαιρη, και είναι ότι όταν κάποιος είναι νεούλης στη δουλειά, πρέπει να τον πολεμήσουμε. Την αρνητική θέση από την αρχή δεν την καταλαβαίνω.

Θέλω να προστατέψω τα κορίτσια. Μου τη δίνει στα νεύρα αυτό. Εγώ δεν ακούω τίποτα από κριτικές γιατί είναι δική μου η ζωή, δεν με ενδιαφέρει, δεν ξέρουν. Το ότι είναι χόμπι όλων να ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι ή να λένε βαρύγδουπα πράγματα με μία περιρρέουσα αρνητίλα είναι σημείο των ανθρώπων που δεν είναι καλά οι ίδιοι. Κάνει σχόλια ο καθένας εκεί που μπορεί, εκεί που δεν έχει συμφέροντα, θα πει για το δικό του “μαγαζί” και θα πει ψέματα για κάποιο άλλο. Στη σημερινή τηλεόραση κυριαρχεί μια αρνητική τοξικότητα. Για μένα η τηλεόραση είναι παρέα και το έχουμε ξεχάσει. Η γνώμη είναι μπολιασμένη με αρνητισμό και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Το αποδίδω στην ευκολία να πούμε κάτι για τον άλλον γιατί είναι πιο δύσκολο να στηρίξουμε» είπε χαρακτηριστικά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα