Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Παλαιστίνιος κρατούσε κλειδωμένη σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην Ομόνοια μια 33χρονη

Την είχε εξαναγκάσει σε στοματικό έρωτα, τη χαράκωσε και τη χτύπησε μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της

Αδυνατεί να χωρέσει ανθρώπινος νους όσα υπέφερε μια 33χρονη από την Αλβανία στα χέρια ενός 27χρονου Παλαιστινίου, ο οποίος την κρατούσε κλειδωμένη στον πρώτο όροφο ενός εγκαταλειμμένου κτιρίου στην Ομόνοια, όπου νωρίτερα την είχε εξαναγκάσει σε στοματικό έρωτα, και δεν σταμάτησε να τη χτυπά έως ότου να χάσει τις αισθήσεις της!

Το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης, που θα μπορούσε να εμπνεύσει σενάριο ταινίας τρόμου, άρχισε να ξετυλίγεται στις 15.10 της περασμένης Δευτέρας, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι περνούσαν από τη συμβολή των Οδών Σωκράτους και Ξούθου, θεώρησαν ύποπτο τον 27χρονο αλλοδαπό και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Υστερα από σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Σχεδόν έξι ώρες μετά τη σύλληψή του, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι περιπολούσαν κοντά στο σημείο όπου συνελήφθη ο 27χρονος, θα βρίσκονταν αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς θα έσωζαν μια μαχαιρωμένη γυναίκα που ήταν καθηλωμένη πάνω στο κρεβάτι δωματίου ενός εγκαταλειμμένου σπιτιού! Τη ζωή της 33χρονης, που, όπως αποδείχθηκε, κρατούσε αιχμάλωτη ο σαδιστής 27χρονος, έσωσαν η τόλμη και η αποφασιστικότητά της, καθώς μόλις αντιλήφθηκε ότι ο βασανιστής της βγήκε από το κτίριο, άρχισε να φωνάζει με όλη της τη δύναμη, καλώντας σε βοήθεια. Για καλή της τύχη, τις κραυγές της άκουσαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι περνούσαν από το σημείο εκείνη τη στιγμή και εισέβαλαν στο εγκαταλειμμένο σπίτι «κολαστήριο».

Εν συνεχεία, «ακολουθώντας» τις φωνές, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και βρέθηκαν μπροστά σε μια πόρτα που ήταν κλειδωμένη με λουκέτο. Οσα αντίκρισαν λίγο αφότου έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στο δωμάτιο θα τα θυμούνται για πολλά χρόνια, καθώς βρήκαν την 33χρονη δεμένη χειροπόδαρα πάνω σε ένα κρεβάτι, με τραύματα από μαχαίρι στον αριστερό μηρό της και χτυπήματα σε όλο το σώμα της!

Η καταπονημένη γυναίκα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου αναγνώρισε τον βασανιστή της στο πρόσωπο του 27χρονου που είχε συλληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα. Κατόπιν, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς». Αστυνομικοί που της πήραν κατάθεση ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι έφερε κακώσεις σε όλο της το σώμα και, κυρίως, στα χέρια και τα πόδια της, και θα νοσηλευτεί στη Θωρακοχειρουργική Κλινική του ΓΝΑ «Σωτηρία».

Με όσες δυνάμεις τής είχαν απομείνει, η 33χρονη είπε στους αστυνομικούς πως συναντήθηκε με τον 27χρονο στις 2 τα ξημερώματα της 27ης Μαΐου και συμφώνησε να τον ακολουθήσει στο σπίτι όπου διέμενε. Οταν μπήκαν στο δωμάτιο, όπου βρέθηκε δεμένη, ο αδίστακτος άνδρας τής επιτέθηκε και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα, παρά τη θέλησή της, κατά τη διάρκεια του οποίου τη χτυπούσε. Το ακόμα πιο σοκαριστικό, όμως, είναι ότι κάποια στιγμή ο Παλαιστίνιος άρπαξε ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου μήκους 72 εκατοστών, πάνω στο οποίο βρέθηκαν κηλίδες αίματος, και άρχισε να χτυπάει με αυτό την ανυπεράσπιστη γυναίκα! Από εκείνο το σημείο δεν θυμόταν τίποτα άλλο, γιατί, προφανώς, έχασε τις αισθήσεις της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα