Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Η βάφτιση της κόρης των ηθοποιών Μιχάλη Σαράντη και Μαίρης Μηνά, και το τρελό γλέντι με θέα Ακρόπολη

Baby bloom με έξι νονούς

Με τον πιο ξεχωριστό τρόπο υποδέχτηκαν το καλοκαίρι ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά, καθώς την Κυριακή 2 Ιουνίου βάφτισαν την 1,5 ετών κορούλα τους. Οι δυο ηθοποιοί οργάνωσαν το θρησκευτικό μυστήριο σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με τη μικρή να παίρνει δύο ονόματα, Βασιλική – Γλυκερία, γεγονός που έγινε γνωστό από τις αναρτήσεις των καλεσμένων τους στα social media.

Ο Μιχάλης Σαράντης με τη Μαίρη Μηνά και την κορούλα τους

Μάλιστα, η νεοφώτιστη δεν είχε έναν αλλά έξι νονούς, ανάμεσά τους τον ηθοποιό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τον αδελφικό φίλο του πατέρα της Γιώργο Τσακνή και τον Εκτορα Λιάτσο, επίσης ηθοποιό. Μετά την εκκλησία η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης συνέχισαν με ξέφρενο γλέντι σε roof top μαγαζιού στο κέντρο της Αθήνας, με θέα την Ακρόπολη.

Στιγμιότυπο από το μυστήριο

Παντού στον χώρο υπήρχαν λουλούδια και η λιτή διακόσμηση απαρτιζόταν από ξύλινες λεπτομέρειες, πολύχρωμα σημαιάκια και μικρά μπουκέτα με πολύχρωμες συνθέσεις. Οι καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» τηρώντας το λευκό dress code που ταιριάζει απόλυτα στην ωραιότερη εποχή του χρόνου που μόλις ξεκίνησε, ενώ πολλοί από αυτούς συνέχισαν να ποστάρουν στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας μεταξύ άλλων και τους ευτυχισμένους γονείς να γιορτάζουν με κέφι τα βαφτίσια της κόρης τους, χορεύοντας και τραγουδώντας με το μωρό τους στην αγκαλιά. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και το μοντέλο Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του Ραφαέλλα Ψαρρού.

Γιώργος Καράβας και Ραφαέλλα Ψαρρού

Η Μαίρη Μηνά με δύο από τους νονούς
Η Μαίρη Μηνά με την κόρη της και μία φίλη της
Στιγμιότυπο από τον διάκοσμο του πάρτι

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα