Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Συγκινεί ο Μάρκος Σεφερλής: «Κάνω πρόβα έναν μονόλoγο που θα πω στο τέλος της νέας παράστασης και κλαίω»

«Αυτό μου δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσω αυτόν τον μοναχικό δρόμο»

Ο Μάρκος Σεφερλής γιορτάζει 20 χρόνια στο Θέατρο Δελφηνάριο και επιστρέφει με μια επετειακή παράσταση. Ο γνωστός ηθοποιός, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την θεατρική του πρεμιέρα με αποτέλεσμα να έχει φορτιστεί συναισθηματικά.

Ο γνωστός κωμικός ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό και με δάκρυα στα μάτια θέλησε να μοιραστεί την συγκίνησή του για τον μονόλογο που προετοιμάζει.

«Κάνω πρόβα έναν μονόλoγο που θα πω στο τέλος της νέας παράστασης και κλαίω. Πραγματικά είναι δύσκολος μονόλογος, σπαρακτικός, λέει πολλές αλήθειες. Απλά μου ήρθε στο μυαλό όλο αυτό που έχει γίνει με την τελευταία παράσταση που έδειξε ο ΣΚΑΪ, στον τελευταίο μονόλογο που το παιδάκι έκανε προσευχή στο Θεό. Έλεγε σπαρακτικά, συγκλονιστικά αλλά κυρίως αληθινά πράγματα. Το έχετε αναρτήσει πάρα πολλοί, έχετε γράψει χιλιάδες μηνύματα με πολύ ωραία και συγκινητικά λόγια. Τα διάβασα και έκλαψα για μια ακόμα φορά ενώ έκλαιγα κάθε βράδυ στην παράσταση, όταν έπαιζα αυτό τον μονόλογο» ανέφερε στο βίντεο του ο Μάρκος Σεφερλής.

Παράλληλα ο γνωστός ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά, για να ξεπλύνει όλα αυτά που μας βαραίνουν και να λυτρώσει την ψυχή μας! Αυτό γίνεται και σε μένα κάθε φορά που παίζω έναν τέτοιο μονόλογο, γεμάτο σκληρές και πικρές αλήθειες! Το ότι καταφέρνω και σας συγκινώ – μικρούς και μεγάλους – και σας κάνω να νιώσετε κι εσείς όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, για μένα σημαίνει πολλά! Κι αυτό μου δίνει κουράγιο και δύναμη, για να συνεχίσω αυτόν τον μοναχικό δρόμο που έχω επιλέξει να τραβήξω απέναντι σε όλους και σε όλα! Κι’ αυτό το κάνω, γιατί έχω δίπλα μου όλους εσάς! Αυτό είναι που δεν μου συγχωρούν! Τη μεγάλη αγάπη σας! Σας ευχαριστώ για μία ακόμα φορά μέσα από την καρδιά μου».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα