Νέο μέλος στην οικογένεια Νιφλή και Μουτάφη

Το ζευγάρι υιοθέτησε ένα αγοράκι από την Αφρική

Ενα νέο μέλος υποδέχτηκαν στην οικογένειά τους η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής. Το ζευγάρι υιοθέτησε ένα αγοράκι από την Αφρική, με την ηθοποιό να μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία του στα social media. Κρύβοντας το πρόσωπο του παιδιού με μια γαλάζια καρδιά, η Ελισάβετ έγραψε «Καλώς ήρθες στη ζωή μας, Δημήτρη», συγκεντρώνοντας όμορφες ευχές από τους followers της.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια και ο Μάνος Νιφλής παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 σε μια ονειρεμένη τελετή στη Σαντορίνη. Εκτοτε δεν ήταν λίγες οι φορές που η ηθοποιός είχε εκφράσει δημοσίως την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Ωστόσο καμιά πλευρά του ζευγαριού δεν είχε κάνει γνωστό έως τώρα ότι είχαν αρχίσει τη διαδικασία της υιοθεσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής έχει δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του, με τις οποίες η Ελισάβετ διατηρεί άριστες σχέσεις.

«Εχω το ελεύθερο από τη μητέρα τους να αντιμετωπίζω τα κορίτσια έτσι όπως νιώθω. Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να κάνω την… καλή νεράιδα σε αυτά τα παιδιά για να τις πείσω για κάτι. Ηταν δύο παιδιά άνετα, άψογα και μάλιστα τώρα περνάνε μια ζόρικη ηλικία, γιατί είναι στην προεφηβεία τους. Οπότε είμαι αληθινή, είμαι εκεί, είμαι αυτό που νιώθω στα παιδιά» είχε εξομολογηθεί η Ελισάβετ Μουτάφη πριν από πέντε μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...