Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Αννα Βίσση ετοιμάζει τραγούδι για την κακοποίηση

Star σε όλα της

Ενα τραγούδι με θέμα την κακοποίηση, σε μουσική Νίκου Καρβέλα και στίχους Ναταλίας Γερμανού, έχει στα σκαριά η Αννα Βίσση, η οποία αποκάλυψε μάλιστα πρώτη φορά και τον τίτλο του σε ραδιοφωνική συνέντευξή της. Με αφορμή την αποψινή συναυλία της στο Παγκρήτιο στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης, η «απόλυτη σταρ», όπως την αποκαλούν, είχε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Βαγγέλη Πιπίου στην εκπομπή του #uplakathimerina, ζωντανά στον σταθμό Up 92,9.

Η κουβέντα τους άρχισε με την ερώτηση αν εκείνη και ο Νίκος Καρβέλας έχουν όρεξη να συμπράξουν σε ακόμη μία όπερα, μετά τους «Δαίμονες», τη «Μάλα» και τις «Καμπάνες του Εντελβάις», με την Αννα Βίσση να απαντά: «Εχουμε μεγάλη όρεξη, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί το θέμα, πρέπει να είναι κάτι που να εμπνέει και αυτόν. Ο Νίκος δεν θα γράψει ένα απλό μιούζικαλ, με χαρούμενη ιστορία… Είναι κάτι που το ψάχνουμε πάντως και που μπορεί να το κάνουμε σε δυο τρία χρόνια. Πολύς κόσμος ενδιαφέρεται και ρωτάει».

Τότε ο Βαγγέλης Πιπίου ρώτησε την Αννα Βίσση αν το θέμα της όπερας θα μπορούσε να σχετίζεται με την κακοποίηση, κάνοντας την τραγουδίστρια να προχωρήσει σε αποκαλύψεις. «Εχω ένα τραγούδι με αυτό το θέμα, τη γυναικεία κακοποίηση, που θα το βγάλω μετά τον Σεπτέμβριο, προς τον χειμώνα. Τα λόγια τα έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού και τη μουσική ο Νίκος» δήλωσε, με τον παραγωγό να τη ρωτάει ποιος είναι ο τίτλος. ««Μη με κάνεις τώρα να πω τον τίτλο, θα σ’ το χρωστάμε…» αντέδρασε αρχικά η Αννα Βίσση, η οποία ωστόσο άλλαξε γνώμη. «Δεν έχω πρόβλημα, θα σ’ το πω, λέγεται “Το σώμα μου”» αποκάλυψε, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να σημειώνει πως η κακοποίηση αφορά ανθρώπους, όχι φύλα, και την ερμηνεύτρια να συμφωνεί.

«Κακοποιούνται οι άνθρωποι, γυναίκες, άντρες, παιδιά, κακοποιούνται και οι μεγάλοι άνθρωποι, η τρίτη ηλικία… Υπάρχει ρατσισμός στην τρίτη ηλικία. Εγώ η ίδια, που έχω περάσει τα 60, έχω διαβάσει σχόλια καθόλου σωστά, καθόλου λογικά και καθόλου ανθρώπινα. Είναι ανόητοι αυτοί που τα γράφουν αυτά… Απορώ και αναρωτιέμαι πώς τους συμβαίνει αυτό μέσα τους, κανένας άνθρωπος δεν γεννιέται κακός, γίνεται κακός από κάτι, από κακή εκπαίδευση, από κακή αντίληψη…» τόνισε η Αννα Βίσση.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα