Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αποκάλυψη Μικρούτσικου για την άγνωστη σύλληψή του: «Ήταν ένα μικρό κελί με...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια του «Buongiorno» της...

Κλώνος του Μάικλ Τζάκσον ο ανιψιός του, στη νέα ταινία που διχάζει

Στις πρώτες σκηνές του τρέιλερ της ταινίας, ο 29χρονος Τζααφάρ Τζάκσον, που μοιάζει εντυπωσιακά στον θείο του, Μάικλ, διαβάζει ένα βιβλίο,

Νίκη Κάρτσωνα: «Τύχη και ευλογία να είσαι κόρη της. Καλό παράδεισο μαμά»

Η Νίκη Κάρτσωνα το απόγευμα της Τετάρτης αποχαιρέτησε τη...

Ταραξίας και Λένια Ραζή ετοιμάζουν δύο τραγούδια που εμπνεύστηκαν από τους χωρισμούς τους

Ερχονται να μας ταράξουν

Τι κάνουν κάποιοι καλλιτέχνες όταν χωρίζουν; Δημιουργούν! Το τέλος ενός ειδυλλίου λειτουργεί για εκείνους ως έμπνευση. Τρανταχτό παράδειγμα ο Ταραξίας και η Λένια Ραζή, οι οποίοι αποτελούν τελευταία ένα από τα πιο «hot» ντουέτα της εγχώριας μουσικής σκηνής, φτιάχνοντας μαζί τραγούδια και πραγματοποιώντας από κοινού live εμφανίσεις.

Φίλοι χρόνια, πέρα από συνεργάτες, ο δημοφιλής ράπερ και η γνωστή τραγουδοποιός (και ταλαντούχα animation designer) συναντήθηκαν καλλιτεχνικά για πρώτη φορά σχεδόν πριν από μία δεκαετία, κάνοντας παρέα ένα single και ένα live. Εκτοτε άλλαξαν πολλά στις ζωές τους και, όταν βρέθηκαν ξανά, πριν από μερικούς μήνες, έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά, συνεχίζοντας ουσιαστικά τη συνεργασία τους από εκεί που την είχαν αφήσει.

Στο νέο άλμπουμ του Ταραξία η Λένια Ραζή συμμετέχει σε δύο κομμάτια που φέρουν τη δισκογραφική σφραγίδα της Spider Music. Θέλετε και το «πικάντικο» στοιχείο; Πρόκειται για δύο τραγούδια που γράφτηκαν από τους ίδιους λίγο αφότου χώρισαν αμφότεροι από τις σχέσεις τους. Το ένα τραγούδι, με τίτλο «Σε σκέφτομαι συνέχεια», σε στίχους των ίδιων και μελωδία του Will Alexander, αφορά το πρώτο στάδιο του χωρισμού, αυτό που το ξανασκέφτεται κανείς και ζητάει πίσω το ταίρι του. Οσο για το δεύτερο κομμάτι, λέγεται «Εν πάση περιπτώσει» και τους στίχους της Λένιας και του Ταραξία έχει «ντύσει» με τη σύνθεσή του ο Low Pass. Σε αυτό οι καλλιτέχνες αναφέρονται στο δεύτερο στάδιο ενός χωρισμού, το οποίο αφορά το… ξενέρωμα και το τέλος!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λένια ως animation designer επιμελείται και τα εξώφυλλα των singles της με τον Ταραξία, με τον οποίο έχουν και προγραμματισμένα lives προσεχώς σε Χαλκιδική, Κρήτη, Μυτιλήνη, Ρόδο και άλλες περιοχές της χώρας. Ο φακός της «Espresso» μπήκε στο στούντιο ηχογράφησης όπου δημιουργούν οι δύο καλλιτέχνες, ενώ τους απαθανάτισε και σε live τους.

Λένια Ραζή, Ταραξίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.