Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Καλεσμένος της Σκορδά τη μπέρδεψε με την Καινούργιου και την αποκάλεσε «Κατερίνα»

Σε γέλια ξέσπασε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ διέγραψε το τατουάζ που έκανε για τον πατέρα του

«Μονοκονδυλιά» διέγραψε από το μπράτσο του ο Μπρούκλιν Μπέκαμ τον πατέρα του Ντέιβιντ, σβήνοντας ουσιαστικά το τατουάζ που είχε κάνει για να τον τιμήσει.

Η κοινή έξοδος Σεφερλή – Τσαβαλιά βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Σπάνια θεατρική έξοδο έπειτα από καιρό έκαναν ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, που απόλαυσαν τη θρυλική κωμωδία «Τοc Toc», που σκηνοθέτησε και στην οποία

«Ηλέκτρα»: Τι άλλο θα έρθει στο φως; Και πόσοι θα πιστέψουν τον...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ηλέκτρα» η Νεφέλη θέλει να μάθει τι συνέβη με το παιδί της, ο Παύλος όμως της ζητά να κάνει λίγη υπομονή ακόμα.

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Ομερτά για ηλικιωμένο «κτήνος» στο Κερατσίνι

Η σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιού ΑμεΑ από άρρωστο άνδρα σε δημόσια θέα και η ένοχη σιωπή του περίγυρου

Μια ανατριχιαστική υπόθεση, με θύμα σεξουαλικά κακοποιημένο κορίτσι ΑμεΑ από ηλικιωμένο άνδρα σε γειτονιά του Κερατσινίου, και μάλιστα σε δημόσια θέα, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η στήλη!

Η υπόθεση καταδεικνύει τον σατανικό ιστό στον οποίο μπορεί να παγιδευτεί ένα άτομο με αναπηρία, αλλά και την ένοχη σιωπή του περίγυρου που ίσως ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις και απλώς κρατά το στόμα του κλειστό σε μια απάνθρωπη ομερτά! Παρά το γεγονός ότι ο δράστης, για τον οποίο έχουν δοθεί περιγραφές, αναζητείται καθώς δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από τις αστυνομικές Αρχές, το παράδοξο είναι πως ακόμη και να εντοπιστεί και να ταυτοποιηθεί, ενδεχομένως να πέσει στα μαλακά, λόγω ορισμένων «ευεργετικών διατάξεων» του νόμου!

Τι και αν η μητέρα της 22χρονης ΑμεΑ ανέφερε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νίκαιας Ρέντη ότι και κατά το παρελθόν η κόρη της ως ανήλικη είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση; Οι δράστες παραμένουν ατιμώρητοι και εκτός φυλακής.

Γνωρίζει, άραγε, μια ολόκληρη γειτονιά το δράμα της συγκεκριμένης κοπέλας ΑμεΑ; Ξέρει για το τελευταίο άγριο και σοκαριστικό περιστατικό; Κι όμως, δεν γίνεται να μη γνωρίζει, γιατί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη στον… δρόμο, με την «κάλυψη» του δράστη από ορισμένα παρκαρισμένα αυτοκίνητα! Πώς μπόρεσε το κτήνος, που γνώριζε την κατάσταση της κοπέλας, η οποία έχει νοητική αναπηρία, να ήρθε σε παράνομη συνουσία μαζί της; Πώς μπόρεσε να ικανοποιήσει στο κορμί της τα ζωώδη ένστικτά του, γνωρίζοντας πως εκείνη δεν είναι σε θέση να αντιδράσει, εξαιτίας της νοητικής της αναπηρίας;

Ισως απαιτείται πιο σοβαρή αντιμετώπιση από την Πολιτεία για άρθρα του Ποινικού Κώδικα τα οποία θα έπρεπε να διατηρηθούν, καθώς μπορεί να αλλάζουν οι μορφές του εγκλήματος, όμως αρρωστημένοι άνθρωποι με πρωτόγονα ένστικτα εξακολουθούν να επιβάλλονται στα θύματά τους, θύματα που είναι αδύναμα να αντιδράσουν στις ορέξεις τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».