Μαρία Μαραγιάννη: Στο κυκλαδίτικο νησί έκανε διακοπές η γυμνάστρια των celebrities

Fit και όμορφη στη Νάξο

Διακοπές στη Νάξο για τη γυμνάστρια των celebrities. Η Μαρία Μαραγιάννη επισκέφθηκε το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, όπου απόλαυσε τα μπάνια της, έκανε τις βόλτες της, γεύτηκε τοπικές νοστιμιές, ενώ συναντήθηκε και με το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια Κατερίνα Κανονίδου στο εστιατόριο που διατηρεί η τελευταία στην Πλάκα μαζί με την αδελφή της Αγγελική.

Φορώντας αέρινα, καλοκαιρινά φορέματα, η εκπαιδεύτρια pilates, η οποία διατηρεί το δικό της studio pilates στην Καλλιθέα, όπου γυμνάζονται μεταξύ άλλων και αρκετά πρόσωπα της showbiz, φωτογραφήθηκε με φόντο την υπέροχη Χώρα της Νάξου, όπου έμενε κιόλας. Φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει και τις ασκήσεις της στις παραλίες όπου πήγε για να κολυμπήσει, όπως στον Αγιο Προκόπιο και στην Πλάκα, αφού για την ίδια η προπόνηση είναι τρόπος ζωής και αυτό το μήνυμα φροντίζει να περνάει και στους μαθητές της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.