Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Σταύρος Νικολαΐδης: «Αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία από μόνη της»

«Με τον Μάρκο Σεφερλή έχω συνεργαστεί και θα ξανασυνεργαστώ»

Στην εκπομπή «Buongiorno» μίλησε ο Σταύρος Νικολαΐδης για τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Με τον Μάρκο Σεφερλή έχω συνεργαστεί και θα ξανασυνεργαστώ. Θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία από μόνη της. Αυτό το ότι, ενώ γεννιέμαι αγόρι, ξαφνικά κάνω την επανάσταση μου και δεν ξέρω τι είμαι. Δηλαδή γεννήθηκα γάτα αλλά στα 18 μου μπορεί να θέλω να είμαι και σκύλος, το θεωρώ αστείο από μόνο του».

«Επειδή την είδα την παράσταση, δεν είπε τίποτα. Απλά μιμήθηκε, όπως γίνεται πάντα στη σάτιρα και όπως ο ίδιος έχει βγάλει ένα σωρό παραδείγματα άλλων κωμικών που έχουν μιμηθεί ακραία ομοφυλόφιλους. Εκεί όμως τότε δεν μίλησε κανένας» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Σίγουρα η πολιτική ορθότητα έχει υπερβεί τα όρια. Είναι όπως σε κάθε επανάσταση όμως και κάπου το δικαιολογώ. Δηλαδή σε κάθε επανάσταση πάντα η κάθε κοινωνική τάξη ή αλλαγή φτάνει στο άλλο άκρο μέχρι να βρει την ισορροπία της» ανέφερε στο τέλος ο γνωστός ηθοποιός.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα