Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Πέντε πρώην εργαζόμενες του Αλ Φαγέντ κατήγγειλαν ότι τις είχε βιάσει

«Ο δράκος των Harrods»

Τουλάχιστον πέντε γυναίκες που εργάστηκαν στο πολυτελές πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου την εποχή που ιδιοκτήτης του ήταν ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Μοχάμεντ αλ Φαγέντ καταγγέλλουν ότι ο παραλίγο πεθερός της «θλιμμένης πριγκίπισσας» Νταϊάνα τις βίασε, ενώ πολύ περισσότερες μιλούν για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο Αλ Φαγέντ

Τις αποκαλύψεις έκανε το ντοκιμαντέρ του BBC «Αλ Φαγέντ: Ενα αρπακτικό στο Harrods», παρουσιάζοντας τις μαρτυρίες πρώην υπαλλήλων του πολυκαταστήματος. Ανάμεσά τους ήταν η Τζέμα που από το 2007 έως το 2009 ήταν προσωπική βοηθός του Αλ Φαγέντ, ο οποίος πέθανε πέρυσι στο Λονδίνο, σε ηλικία 94 ετών.

Ο πατέρας του τελευταίου συντρόφου της Νταϊάνα, ο Ντόντι αλ Φαγέντ, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί της στο τροχαίο δυστύχημα του Παρισιού το 1997, σύμφωνα με την Τζέμα τής επιτέθηκε και τη βίασε σε επαγγελματικό ταξίδι στο Παρίσι. Οπως είπε, της επιτέθηκε σε δωμάτιο στην εμβληματική Villa Windsor, στην οποία έμεναν στο παρελθόν ο έκπτωτος Βρετανός βασιλιάς Εδουάρδος και η Αμερικανίδα σύζυγός του Γουάλις Σίμσον. Γυναίκα με το ψευδώνυμο Ρέιτσελ περιέγραψε πώς τη βίασε ο Αλ Φαγέντ στο διαμέρισμά του, ενώ μια άλλη δήλωσε ότι βιάστηκε όταν ήταν έφηβη. Περισσότερες από 20 γυναίκες μίλησαν στο BBC, στο πλαίσιο ειδικής έρευνας, και κατήγγειλαν σεξουαλικές επιθέσεις.

Mία από τις γυναίκες που κατήγγειλαν την αρρωστημένη δράση του

Ο εκλιπών πολυεκατομμυριούχος περνούσε συχνά από τους χώρους πώλησης του πολυκαταστήματος και εντόπιζε νεαρές πωλήτριες που έβρισκε γοητευτικές. Στη συνέχεια οι νεαρές προάγονταν στα γραφεία του, στους πιο υψηλούς ορόφους, και με δικαιολογίες πείθονταν να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, τα αποτελέσματα των οποίων λάμβανε προσωπικά ο Αλ Φαγέντ. Οι επιθέσεις πραγματοποιούνταν στα γραφεία του Αλ Φαγέντ στα Harrods, στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο ή και σε ταξίδια στο εξωτερικό, συχνά στο ξενοδοχείο «Ritz» του Παρισιού, το οποίο του ανήκε, ή στη Villa Windsor, στο Σεν Τροπέ και στο Αμπού Ντάμπι. Οι γυναίκες καταγγέλλουν ότι η τότε διοίκηση που είχε ορίσει ο Αλ Φαγέντ στα Harrods συνέβαλε στη συγκάλυψη των καταγγελιών τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα