Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Δέσποινα Μοίρου: Έλαμψε στα βραβεία Emmy στο φημισμένο Peacock Theater του Λος Αντζελες

Μια Ελληνίδα ανάμεσα στα αστέρια!

Μια Ελληνίδα στα Emmy. Η πολυάσχολη Δέσποινα Μοίρου έλαμψε στα δημοφιλή βραβεία, που απονεμήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο φημισμένο Peacock Theater, στο Λος Αντζελες, συγκεντρώνοντας πλήθος αστέρων από τις δημοφιλέστερες παραγωγές της τηλεόρασης. Πέρα από την απονομή, ωστόσο, η εκρηκτική ηθοποιός με το μεσογειακό ταμπεραμέντο πρόλαβε να δηλώσει παρουσία και σε κάποια ιδιωτικά parties, τρέχοντας παράλληλα σε γυρίσματα, παραστάσεις stand up comedy και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει αυτή την εποχή.

Με την Ολίβια Γουάιλντ

Μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Μοίρου παρευρέθηκε στο party του περιοδικού «Variety», τραβώντας τα βλέμματα με τη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Ολίβια Γουάιλντ, με την οποία και πόζαραν μαζί στον φακό. Η ίδια έδωσε επίσης το «παρών» στο party των Bafta, που γίνεται σε ετήσια βάση στο πλαίσιο της απονομής των Emmy, προσελκύοντας, μεταξύ άλλων, πολλούς celebrities από τη Βρετανία. Εκεί η αεικίνητη Ελληνίδα ηθοποιός γνώρισε τον βραβευμένο με Οσκαρ Κρίστοφερ Βαλτς και κατάφερε να τον κάνει να γελάσει με τα αστεία της, κερδίζοντάς τον με την πληθωρική προσωπικότητά της. Δεν ήταν τυχαίο, μάλιστα, που στη συνέχεια παρακολούθησε με τον ίδιο και την παρέα του την απονομή των βραβείων Emmy.

Στο party του Τζεφ Γκαντ

Ακόμα ένα party που ξεχώρισε η Δέσποινα Μοίρου ήταν αυτό του Τζεφ Γκαντ, όπου εμφανίστηκε απαστράπτουσα με μία υπέροχη λευκή τουαλέτα, θυμίζοντας χολιγουντιανή σταρ της δεκαετίας του ’50. Μέσα σε όλα αυτά, η ίδια πρόλαβε να κάνει κι ένα stand up comedy αφιερωμένο στη Σοφία Βεργκάρα, θέλοντας να την τιμήσει, που ενώ ήταν φαβορί να κερδίσει το Emmy για τον ρόλο της στην «Griselda» καταγράφοντας έτσι την πέμπτη κατά σειρά υποψηφιότητά της για το εν λόγω βραβείο, τελικά το έχασε από την Τζόντι Φόστερ. Οσο για το… φινάλε, ήταν γκράντε, αφού η Δέσποινα Μοίρου προσκλήθηκε σε δείπνο προς τιμήν του τεράστιου Κουίνσι Τζόουνς. Οι δυο τους γνωρίζονται προσωπικά κι εκείνος, μάλιστα, της έχει κάνει δώρο υπογεγραμμένες τις βιογραφίες του καθώς και πολύτιμα αντικείμενα από το ίδρυμά του, στο οποίο η Ελληνίδα ηθοποιός είναι πλέον και επίσημα μέλος.

Με τον Κρίστοφερ Βαλτς
Με τον Κουίνσι Τζόουνς

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα