Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: Ο Τέρης και η Μαρουσώ δεν μπορούν να αρνηθούν τον έρωτά τους

Η Ζανέτ δεν μπορεί να αντισταθεί στον έρωτα του Σώτου Πούλου

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Ο Τέρης και η Μαρουσώ αγαπιούνται απελπισμένα γιατί ο Τέρης αρραβωνιάστηκε ήδη την Λώρα Σεβαστού και η Μαρουτσώ ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί τον Σήφη. Όμως ο κρυφός έρωτας του Τέρη Φορτουνάκη με την Μαρουσώ Βροντάκη δεν είναι το μοναδικό μυστικό της Παπαριάς.

Η θεία της Μαρουσώς, Γίτσα Βροντάκη Φορτουνάκη τα έχει ταυτόχρονα και με τα δυο ανήψια της. Και με τον Μανωλιό Φοτρουνάκη και με το Μιχαλιό Βροντάκη. Τα πάθη βράζουν στην Παπαριά και ο Τέρης και η Μαρουσώ αποφασίζουν να βάλουν τέλος στο βασανισμένο τους έρωτα αυτοκτονώντας.

Ταυτόχρονα η Ζανέτ είναι απελπισμένη γιατί συνειδητοποιεί ότι ο Σώτος Πούλος πρόδωσε τα μυστικά του άντρα της που του τα είχε εμπιστευτεί. Με βαριά καρδιά αποφασίζει να χωρίσει από τον Σώτο. Ταυτόχρονα η ηγουμένη αδελφή Κατσάμπα είναι στα όριά της γιατί ο Σώτος έχει ανακαλύψει πού έχουν θάψει μαζί με την Αλέξις Βροντάκη τα κόκαλα της πεθεράς της Αλέξις. Και όπως είναι φυσικό την εκβιάζει για να αγοράσει αυτό το Μετόχι του μοναστηριού μπιρ παρά.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα