Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Πρώτη δημόσια έξοδος για την Καρύδη μετά τον χαμό του πατέρα της

«Restart» με «Αμλετ»

Την τελευταία παράσταση του «Αμλετ», που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης, με τον Αναστάση Ροϊλό στον ομώνυμο ρόλο του διάσημου σαιξπηρικού ήρωα, παρακολούθησε, μεταξύ άλλων, στο Ηρώδειο η Σμαράγδα Καρύδη. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού μετά τον θάνατο του πατέρα της, του 85χρoνου Ντίνου Καρύδη, στις 15 Σεπτεμβρίου, γεγονός που βύθισε στη θλίψη την ίδια και τη μητέρα της Τζούλια Αργυροπούλου.

Ιωάννα Παππά και Σμαράγδα Καρύδη

Οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια να εισέρχεται στον χώρο του αρχαίου ρωμαϊκού θεάτρου το βράδυ της Δευτέρας παρέα με μία φίλη της. Η ίδια χαιρέτησε ευγενικά τους ρεπόρτερ, προσθέτοντας ότι είναι καλά και συνέχισε να προχωράει, δείχνοντας με τον τρόπο της πως δεν επιθυμούσε να κάνει δηλώσεις. Λίγες ημέρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου, η Σμαράγδα Καρύδη αποχαιρέτησε τον λατρεμένο της πατέρα έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη, με τους δυο τους να απαθανατίζονται συγκινημένοι από τους φωτογράφους. Στην παράσταση-επίλογο της περιοδείας του «Αμλετ» στο Ηρώδειο, πάντως, ο σύντροφος της ηθοποιού έλειπε από το πλευρό της, πιθανότατα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σμαράγδα Καρύδη και Θέμης Μουμουλίδης

Ωστόσο ήταν εκεί πολλοί άλλοι φίλοι και γνωστοί της Σμαράγδας, όπως ο ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης, με τον οποίο φωτογραφήθηκαν στις κερκίδες, αλλά και ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την πρώην σύζυγό του Τάνια Τρύπη, που συναντήθηκαν μαζί της στα παρασκήνια, όπου είχαν πάει να δουν την κόρη τους Τζένη Καζάκου, η οποία συμμετείχε στον «Αμλετ».Στο backstage η Σμαράγδα Καρύδη είχε μια συνομιλία και με τον σκηνοθέτη της παράστασης Θέμη Μουμουλίδη, ενώ πόζαρε στον φακό και με τους συναδέλφους της Ιωάννα Παππά, Μιχάλη Συριόπουλο, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Λήδα Ματσάγγου και Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Δημήτρης Σαμόλης και Σμαράγδα Καρύδη

Σημειώνεται ότι το φινάλε του «Αμλετ» στο Ηρώδειο τράβηξε το ενδιαφέρον και πολλών ακόμη καλλιτεχνών, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το σαιξπηρικό αριστούργημα. Ανάμεσά τους ήταν το ζεύγος Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση, ο Νίκος Ψαρράς με τη γυναίκα του Ελένη Καρακούλη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η Λήδα Ματσάγγου, ο Μιχάλης Σαράντης και η Αιμιλία Υψηλάντη.

Ο Θέμης Μουμουλίδης με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Μ. Σαράντης, Αι. Υψηλάντη
Αργύρης Πανταζάρας, Σίσσυ Τουμάση

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου και Λήδα Ματσάγγου
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Αναστάσης Ροϊλός και Ιωάννα Παππά σε στιγμιότυπο από την παράσταση

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα