Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

«Χασάπης» αδέσποτων με… παρελθόν

Για κλοπές και μικροποσότητες ουσιών είχε συλληφθεί παλαιότερα ο 31χρονος που έσφαξε έξι ζωάκια στον Βόλο

Παλιός γνώριμος των αστυνομικών Αρχών είναι ο 31χρονος serial killer ζώων, ο οποίος συνελήφθη προχθές το βράδυ για τις σφαγές έξι αδέσποτων στον Βόλο, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και μικροποσότητες ουσιών!

Σύμφωνα με το gegonota.news, οι αστυνομικοί αναγνώρισαν από την πρώτη στιγμή τον κατά συρροή δολοφόνο αδέσποτων ζώων, η ταυτοποίηση του οποίου έγινε μέσω βίντεο που τον δείχνει να μαχαιρώνει ένα γατάκι στο κέντρο της πόλης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τον 31χρονο «έκαψε» ένα χαρακτηριστικό σημάδι που έχει στο πρόσωπό του! Κατόπιν, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα που μαχαίρωσε το άτυχο ζωάκι, μικροποσότητα χασίς, καθώς και ένα μαχαίρι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το κακούργημα της θανάτωσης έξι ζώων και τον τραυματισμό άλλων τριών, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα την ερχόμενη Τρίτη.

Ο 31χρονος σφαγέας των αδέσποτων έξω από το γραφείο του ανακριτή

Οσον αφορά τις ναρκωτικές ουσίες και το μαχαίρι που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου σφαγέα ζώων, θα λογοδοτήσει για αυτά σήμερα, στο Αυτόφωρο. Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο ίδιος φέρεται ότι παραδέχτηκε την ενοχή του μόνο για τα συγκεκριμένα, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε, μέσω του δικηγόρου του, ότι πάσχει από σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε εγκλειστεί σε ψυχιατρικό κατάστημα, καθώς και ότι δεν λάμβανε τη φαρμακευτική αγωγή του το τελευταίο διάστημα. Ο 31χρονος φέρεται ότι προσέγγιζε φιλικά τα ζωάκια, με τροφή που είχε πάνω του, και στο τέλος τα κατακρεουργούσε, μαχαιρώνοντάς τα με φρικιαστικό τρόπο, αφού όλα τα τετράποδα είχαν μία τομή πάνω και μία κάτω από την κοιλιά.

Εκτιμάται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που μαχαίρωσε έναν σκύλο στην οδό Σπυρίδη, ωστόσο δεν υπάρχει βίντεο από το αποτρόπαιο σκηνικό. Το τελευταίο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν βρέθηκε σφαγμένο ένα μικρό γατάκι στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, στο κέντρο της πόλης. Το πρωί της Τρίτης περίοικοι το αντίκρισαν να κείτεται νεκρό έξω από το κατάστημα στο οποίο συνήθως έβρισκε στέγη!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα