Λεσβία θαυμάστρια έχει κάνει κόλαση τη ζωή της Βόντος

Αναγκάστηκε να πάει στο Α.Τ. Γλυφάδας

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Εμιλία Βόντος λόγω μιας stalker που έχει μετατρέψει τη ζωή της σε κόλαση. Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης παρενόχλησης του Γιάννη Πλούταρχου από 47χρονη θαυμάστριά του, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αποφάσισε να κάνει γνωστή και τη δική της εμπειρία με μια εμμονική θαυμάστριά της, αποκαλύπτοντας αρχικά μέσω ανάρτησής της στο Instagram ότι η δική της υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη, καθώς μόλις προχθές το βράδυ απευθύνθηκε στην Αστυνομία για βοήθεια.

«Βρέθηκα χθες το βράδυ, μετά από ενάμιση μήνα, στο Α.Τ. Γλυφάδας… Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό γενικά. Ερχεται κάτω από το σπίτι μου κάθε μέρα, μου στέλνει διάφορα δώρα, δέματα, λουλούδια, μου εκφράζει την αγάπη της, πιθανόν το ερωτικό της ενδιαφέρον. Δεν μου το έχει πει ποτέ, όταν έχουμε βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά στα μηνύματά της μου γράφει διάφορα πράγματα, όπως “σε αγαπώ πολύ, σε θέλω” περιέγραψε η Εμιλία Βόντος χθες το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Την έχω ξαναδεί κάποια στιγμή, την έχω χαιρετήσει, είχε έρθει πάρα πολύ ευγενικά. Μετά από ένα σημείο, ξέφυγε όλο αυτό. Πάρα πολλά τηλέφωνα από παντού με αποκρύψεις. Εχω μιλήσει, προσπαθώ να μιλήσω με τους γονείς της, δεν έβγαλα καμία άκρη μέχρι σήμερα. Μου στέλνει πολλά δώρα με διάφορους οδηγούς ταξί, οι οποίοι δεν μου έλεγαν ποιος είναι ο αποστολέας. Κάρτες υπήρχαν, αλλά δεν είχαν το όνομά της από κάτω» συνέχισε ταραγμένη.

«Θα κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα με τον δικηγόρο μου, της είχαμε μιλήσει και με ευγενικό τρόπο και όχι με ευγενικό τρόπο, αλλά η ίδια φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται όλη αυτήν την ιστορία που έχει συμβεί. Είναι περίπου 25 με 30 ετών. Εχω όλα τα μηνύματά της, τα βίντεο από τις κάμερες από το σπίτι μου. Κάθεται και περιμένει, χτυπάει τα κουδούνια, μερικές φορές ενοχλεί και τους γείτονες. Είναι ευγενική στα μηνύματά της, μου εκδηλώνει μόνο την αγάπη της, απλά κάποιες φορές λέει ότι “αν δεν απαντήσεις, θα σε σπάσω στο ξύλο”» αποκάλυψε η Εμιλία Βόντος. «Μου είναι πολύ δύσκολο αυτό που συμβαίνει. Είχα ακυρώσει τα πάντα αυτό το διάστημα, μου ήταν πολύ δύσκολο να κυκλοφορώ μόνη μου» κατέληξε η νεαρή γυναίκα ξεσπώντας σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.