Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πρώτη πτήση με την 3χρονη κόρη τους...

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής διανύουν μια...

Μιχάλης Οικονόμου για την υιοθεσία του γιου του: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...

Δήμος Βερύκιος: «Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου»

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»...

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοΐλης: Έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τα σενάρια χωρισμού

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Αννίτα Πάνια...

O OPAP Champion Νίκος Παπαγγελής διένυσε 242 χιλιόμετρα ελπίδας

To Wheels of Will ολοκληρώθηκε με επιτυχία με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ

Καμία απόσταση δεν είναι αρκετά μεγάλη για να εμποδίσει τον Παραολυμπιονίκη ποδηλασίας και OPAP Champion Νίκο Παπαγγελή από το να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και ψυχικής δύναμης. Αυτό απέδειξε για ακόμη μια χρονιά στο «Wheels of Will 2024», που διοργάνωσε η εταιρεία UPGRADE με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, διανύοντας 242 χιλιόμετρα, από την Πάτρα έως τα Ιωάννινα, σε μια μόνο ημέρα.

Ο Νίκος Παπαγγελής, έχοντας νικήσει τον παιδικό καρκίνο, συνεχίζει να μάχεται για τον ίδιο σκοπό, να εμψυχώσει τα παιδιά και τους γονείς που δοκιμάζονται και να αποδείξει τη σημασία της δύναμης της θέλησης. Για ακόμη μια χρονιά, σύμμαχος του Νίκου για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας «Wheels of Will»  ήταν ο ΟΠΑΠ. Σκοπός αυτής της δράσης, που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχομένη χρονιά, είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», έναν οργανισμό που έχει συμβάλει σημαντικά στη ζωή του Νίκου.

Ο Νίκος Παπαγγελής φωτογραφίζεται με μέλη του συλλόγου «Φλόγα»

 242 χιλιόμετρα γεμάτα αισιοδοξία

Ξεκινώντας από την Πλατεία Βασ. Γεωργίου στην Πάτρα, ο Νίκος, μαζί με συνοδοιπόρους ποδηλάτες, ξεκίνησαν αυτό το απαιτητικό αλλά γεμάτο νόημα ταξίδι. Οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ, στάθηκαν δίπλα στον Νίκο από την εκκίνηση έως τον τερματισμό, τονώνοντας το ηθικό του σε όλη τη διαδρομή.

Ο Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής και οι ποδηλάτες που τον συνόδευσαν στη διαδρομή των 242 χιλιομέτρων

Μια από τις στάσεις της διαδρομής του, ήταν σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Άρτα, όπου ο Νίκος δέχτηκε την αγάπη του κόσμου που τον υποδέχτηκε θερμά. Το ταξίδι έκλεισε θριαμβευτικά στην Πλατεία Μαβίλη των Ιωαννίνων, όπου πλήθος κόσμου περίμενε τον OPAP Champion με ενθουσιασμό και συγκίνηση. Παρόντες στον τερματισμό ήταν σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως ο Κώστας Κεντέρης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, και η Παραολυμπιονίκης Έλενα Παπασταματοπούλου, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία του και την πολύτιμη υποστήριξή του στα παιδιά της «Φλόγας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...