Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη,...

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Αντίνοος Αλμπάνης: Η φωτογραφία την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο και...

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε μία φωτογραφία του με ξυρισμένο...

Μοσχαρίσια φιλετάκια stir fry με σάλτσα τεριγιάκι από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Μοσχαρίσια φιλετάκια stir fry με σάλτσα τεριγιάκι έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Στούντιο 4» ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Μέχρι και ενέσεις στύσης στα μοντέλα- θύματα έκαναν ο πρώην CEO της Abercrombie και η παρέα του

«Οντισιόν» gay οργίων με Viagra

Σε γκέι όργια με Viagra και… ενέσεις στύσης κατέληγαν οι οντισιόν από τις οποίες περνούσαν νεαρούς άνδρες μοντέλα ο πρώην CEO της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρίας ρούχων Abercrombie & Fitch, Μάικ Τζέφρις, και ο σύντροφός του, Μάθιου Σμιθ. Χθες, όπως αναφέρει το BBC, το FBI αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που ο Τζέφρις και ο Σμιθ έστηναν τα γκέι όργια με τη βοήθεια του συνεργού τους Τζέιμς Τζέικομπσον.

Μπάρετ Πολ

Ο Τζέικομπσον «ψάρευε» τα θύματα σε διάφορες χώρες και αφού τους έταζε καριέρα μοντέλου ή τα πλήρωνε, έκανε σεξ μαζί τους. Στη συνέχεια τα πήγαινε για «οντισιόν» στον Τζέφρις, ο οποίος εκμεταλλευόταν την ισχύ του στον χώρο της μόδας για να κάνει σεξ μαζί τους, ενώ συχνά ακολουθούσε δεύτερη «οντισιόν» από τον Σμιθ, με την ίδια κατάληξη. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Νέας Υόρκης Μπρον Πις, ο Τζέφρις άρχιζε να μεταφέρει τους άνδρες στις βίλες του στη Νέα Υόρκη ή σε ξενοδοχεία σε Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Μαρόκο και Αγιο Βαρθολομαίο, δήθεν για εκδηλώσεις μόδας. Εκεί τους εξανάγκαζε να συμμετέχουν σε όργια δίνοντάς τους Viagra. Στους νεαρούς που αρνούνταν να λάβουν μέρος στο όργιο ή σταματούσαν να έχουν στύση, τους έκανε ενέσεις με ουσία που προκαλεί στύση.

Ο πρώην CEO της Abercrombie & Fitch, Μάικ Τζέφρις, εξερχόμενος του δικαστηρίου και φορώντας στο πόδι του βραχιολάκι επιτήρησης

Ολα άρχισαν από έρευνα του BBC, στην κάμερα του οποίου μίλησαν θύματα του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων ο Μπάρετ Πολ και ο Ντέιβιντ Μπράντμπερι, καταθέτοντας τις προσωπικές εμπειρίες τους. Ακολούθησαν οι συλλήψεις την Τρίτη του Τζέφρις, του Σμιθ και του συνεργού τους Τζέικομπσον, ενώ χθες τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σωματεμπορία και αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού πλήρωσαν τις εγγυήσεις που όρισε αμερικανικό δικαστήριο.

Ντέιβιντ Μπράντμπερι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.