Ανδρέας Λοβέρδος και Δήμητρα Σιγάλα πήγαν μαζί στο θέατρο, αλλά πόζαραν χωριστά στους φωτογράφους

Πήγαν μαζί στο θέατρο, αλλά πόζαραν χωριστά στους φωτογράφους ο Ανδρέας Λοβέρδος και η Δήμητρα Σιγάλα.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες από την αποκλειστική (και πρωτοσέλιδη!) αποκάλυψη της «Espresso» για το ειδύλλιο του γνωστού πολιτικού με την όμορφη ηθοποιό, τους οποίους είχε εντοπίσει ρεπόρτερ της εφημερίδας μας στο νησί των ιπποτών να ανταλλάσσουν αγκαλιές και γλύκες κατά τη διάρκεια εορταστικού δείπνου στο Rodos Palace, ωστόσο οι δυο τους συνεχίζουν να κρατούν χαμηλά τους τόνους αναφορικά με την προσωπική τους ζωή.

Αυτό συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου, που πέρασαν παρέα την είσοδο του θεάτρου «Αθηνά», ως προσκεκλημένοι στην επίσημη πρεμιέρα του έργου «Η λυσσασμένη γάτα» του Τενεσί Ουίλιαμς, το οποίο ανεβαίνει εκεί, σε σκηνοθεσία – απόδοση Δημοσθένη Παπαδόπουλου, με πρωταγωνιστές τους Πέτρο Λαγούτη, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, Γιάννη Βούρο, Μαρία Κατσανδρή, Κώστα Ανταλόπουλο και Μένη Κωνσταντινίδου.

Η 48χρονη ηθοποιός και ο 67χρονος πολιτικός απέφυγαν ευγενικά και διακριτικά να φωτογραφηθούν παρέα, επιλέγοντας τις solo πόζες στον φακό των παπαράτσι. Την παράσταση, πάντως, την παρακολούθησαν καθισμένοι σε διπλανές θέσεις, ενώ μόλις τελείωσε βγήκαν και οι δύο στο φουαγιέ, όπου είχαν αμφότεροι από ένα φωτογραφικό τετ α τετ με τον κοινό τους φίλο, ηθοποιό και πολιτικό Γιάννη Βούρο, στον οποίο έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για την ερμηνεία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος και η Δήμητρα Σιγάλα είναι σε σχέση πια περίπου δύο χρόνια, καθώς όταν τους είχε εντοπίσει μαζί κι ερωτευμένους στη Ρόδο ο συνεργάτης της «Espresso» μετρούσαν ήδη ενάμιση χρόνο κοινής πορείας, δίχως, ωστόσο, να τους έχει αντιληφθεί κανείς μέχρι τότε. Είναι γεγονός ότι πρόκειται για ένα όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι, παρά την ηλικιακή διαφορά των 19 χρόνων που τους χωρίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Στέλιος Κρητικός: Η επεισοδιακή συνάντηση με τον Νταλάρα – «Ζητούσε την αστυνομία»

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην...

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...