Daddy… cool ξανά ο Απέργης

«Θα κάνουμε και δεύτερο!»

Μπαμπάς δεύτερη φορά θα γίνει ο Νίκος Απέργης. Το χαρμόσυνο νέο αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή της Δώρας Παντέλη «One on One», όπου βρέθηκε καλεσμένος.

«Ηθελα πολύ να γίνω μπαμπάς και αυτή (σ.σ.: η σύζυγός μου) το ήθελε. Θα κάνουμε και δεύτερο! Είναι κοριτσάκι» ανακοίνωσε ο γνωστός τραγουδιστής. «Θεωρώ πως είμαι καλός μπαμπάς. Νομίζω πως παρέχω μια ασφάλεια στο σπίτι μου και στη Δώρα και στον μικρό» συμπλήρωσε για τη γυναίκα του, Δώρα, και τον γιο του, Ηλία, που γεννήθηκε το 2022.

Ο Νίκος Απέργης με τη σύζυγο και τον γιο του

«Φροντίζω να δουλεύω γι’ αυτό καλά, δίνω πολλή αγάπη και στη γυναίκα μου και στο παιδί μου, και προσπαθώ να έχουμε ό,τι καλύτερο» κατέληξε ο καλλιτέχνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.