Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Σούρας – Το σπαρακτικό αντίο της κόρης του

«Θα είμαστε για πάντα μαζί και στο θάνατο και στη ζωή»

Ο Δημήτρης Σούρας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Ο γνωστός ψυχίατρος είχε εισαχθεί πριν μερικές μέρες στο νοσοκομείο με πρόβλημα στη μέση του, αλλά λόγω μιας μικροβιακής μόλυνσης η υγεία του επιδεινώθηκε.

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό αποχαιρέτησε τους φίλους του: «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας!!! Απευθύνομαι σε όλους σας που με αγαπήσατε και σας αγάπησα από άκρη σε άκρη! Εγώ έμαθα, μίλησα και έζησα! Σειρά σας! Θα σας ακολουθώ από ψηλά…».

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Σούρας

Ο Δημήτρης Σούρας γεννήθηκε το 1952 στον Βόλο όπου παρέμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Στην συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή και εξειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική σε διάφορα νοσοκομεία των Αθηνών και του εξωτερικού (Ιταλία, Γαλλία, Αμερική).

Εργαζόταν ως ιδιώτης ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής τα τελευταία 20 χρόνια, ήταν Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Metropolitan” και Υπεύθυνος Ψυχίατρος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου σε θέματα προ και μεταμοσχευτικού ελέγχου. Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Μαρούδα και έχει μια κόρη, την Νίκη.

Το σπαρακτικό αντίο της κόρης του

Η κόρη του Δημήτρη Σούρα, Νίκη, αποχαιρέτησε τον πατέρα της μέσω μια συγκινητικής ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό: «Πάρε του πατέρα την ευχή και στο βουνό ανέβα. Θα ‘μαστε για πάντα μαζί και στο θάνατο και στη ζωή. Σ’ αγαπάω μπαμπάκα μου, εις το επανιδείν».

Με τη σύζυγό του, Ελένη Μαρούδα και την κόρη τους Νίκη

Όσα είχε εξομολογηθεί για τη σύζυγό του: «Της έχω αφιερώσει το 50% της επιτυχίας μου»

«Μπήκε στη ζωή μου μία τρελοαμερικανίδα, η γυναίκα μου, την οποία λάτρεψα και λατρεύω. Η Ελένη, η γυναίκα μου, γεννημένη στην Ελλάδα ήταν όλα τα χρόνια της στην Αμερική. Συναντηθήκαμε σε ένα ταξίδι με άλλες παρέες και ξεκίνησε το πρώτο φιλικό κομμάτι και γυρνώντας στην Ελλάδα μετά από 3 μήνες γίναμε ζευγάρι.

Είχε αγοράσει ένα σπίτι και μου είπε: θες να κάνεις ένα ιατρείο; Να κάνουμε το μισό σπίτι ιατρείο και στο άλλο μισό να μένουμε. 4 ολόκληρα χρόνια το σπίτι ήταν το πρωί κι απόγευμα ιατρείο και το βράδυ άνοιγε για όλο τον κόσμο.

Με τη σύζυγό του, Ελένη Μαρούδα

Μετά πέθανε μία κυρία από κάτω και το πήραμε με εσωτερική σκάλα και κάναμε μία πολύ ωραία μεζονέτα και μεταφέραμε κάτω το ιατρείο. Της έχω αφιερώσει το 50% της επιτυχίας μου. Χωρίς την Ελένη δεν θα ήμουν ο Σούρας» είχε πει σε συνέντευξη του για τη σύζυγό του Ελένη Μαρούδα.

Τα «αντίο» των φίλων και συνεργατών του

Οι άνθρωποι που είχε συνεργαστεί σοκαρίστηκαν στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του και θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε για τον Δημήτρη Σούρα μέσω μιας ανάρτησης: «Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ. Καλό ταξίδι σε έναν σπουδαίο επιστήμονα μα πάνω απ’ όλα σε έναν υπέροχο άνθρωπο. Συλλυπητήρια στις γυναίκες της ζωής του».

Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε το δικό της «αντίο» στον γνωστό ψυχίατρο: «Οι ισχυρές προσωπικότητες κάνουν εκκωφαντικό θόρυβο όταν φεύγουν! Μας αφήνουν πίσω τρομαγμένους και αδύναμους μπροστά στο εφήμερο της ζωής… Αντίο Δημήτρη».

Η Αγγελική Νικολούλη από τη μεριά της δημοσίευσε μια φωτογραφία του Δημήτρη Σούρα στον λογαριασμό της στο instagram και έγραψε, «Καλό ταξίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα