Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

Η δημόσια συγγνώμη του Λιάγκα στη Βίκυ Κάβουρα και η αντίδρασή της

Η Βίκυ Κάβουρα ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό» της Παρασκευής. Μόλις μπήκε στο πλατό ο Γιώργος Λιάγκας αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Χρήστος Δάντης μετά από ατύχημα

Ο Χρήστος Δάντης είχε ένα ατύχημα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να μπει χειρουργείο.

Οι stars του STAR

Πυρετωδώς συνεχίζονται τα γυρίσματα για το «Club του 1%» που προσεχώς θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό στο Star, στο βραδινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Μαρία Ηλιάκη: «Ήταν μια παράνοια, αισθανόμουν σαν την αρκούδα που της βαράνε...

Μία εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη μιλώντας μεταξύ άλλων για την περίοδο των «Δέστες τους».

Χαρά Παππά: H σπαζοκεφαλιά στο πρόβλημα υγείας του γνωστού μοντέλου, που δεν μπορούν να λύσουν οι γιατροί

Τι κακό τη... βρήκε;

Ένα πρόβλημα υγείας που τη δυσκολεύει στην καθημερινότητά της αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό η Χαρά Παππά, αλλά οι γιατροί στους οποίους απευθύνθηκε δεν έχουν διαγνώσει ακόμη περί τίνος πρόκειται. Η μελαχρινή καλλονή, η οποία έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο reality μοντέλων του Star «GNTM 2», εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι τους τελευταίους μήνες βιώνει περίεργα συμπτώματα, όπως δυσκολία στην ομιλία και θολή όραση, δίχως να έχει καταφέρει να εντοπίσει από που προέρχονται, παρά τις εξονυχιστικές εξετάσεις που έχει κάνει.

«Τους τελευταίους 4-5 μήνες ζω με κάποια συμπτώματα που μετά από πολλές επισκέψεις σε γιατρούς και εξετάσεις δεν έχω καταφέρει να αποδώσω κάπου. Κάποια από τα συμπτώματα αυτά είναι μόνιμος ίλιγγος, ημικρανία, δυσκολία στην ομιλία, μούδιασμα των χεριών ή των ποδιών μου, κακή όραση, βούισμα των αυτιών, “αδειάσματα” του σώματος, ταχυκαρδία, αποπροσωποποίηση και θολή μνήμη… Μετά από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, εφόσον δεν βρέθηκε κάτι, θεώρησα πως το λογικό είναι να το αγνοήσω και να βάζω κάθε δυνατή προσπάθεια να αντεπεξέρχομαι σε δουλειές και υποχρεώσεις, πιστεύοντας πως είναι λόγω τον ημικρανιών που περνάω και κάποια στιγμή θα περάσει» περιέγραψε η Χαρά Παππά μέσω ανάρτησής της στα social media.

«Πλέον, όμως, έχω στερέψει από δυνάμεις και υπομονή και φτάνω στον δεύτερο λόγο που το μοιράζομαι, διότι ακούω παρόμοια συμπτώματα και στους γύρω μου. Επομένως, θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει που θα μπορούσε να βοηθήσει» συμπλήρωσε έχοντας… σηκώσει τα χέρια ψηλά και ζητώντας πλέον βοήθεια από τους followers της μπας και βγάλει άκρη για το τι της συμβαίνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Μαζωνάκης: Στο νοσοκομείο και η μητέρα του – Νέες εξελίξεις

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έγινε γνωστό πως και η...

Η Λιάνη «τσάρκα» στην Κηφισιά με casual look

Τη χαλαρή της βόλτα στην Κηφισιά απόλαυσε το περασμένο...

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.