Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Νίνα Φλορ – Φίλιππος Ντε Γκρες: Άφησαν πίσω την Αθήνα και έφυγαν...

Ο Φίλιππος Ντε Γκρες και η σύζυγός του, Νίνα...

Γνωστή δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Έκανα ριζική υστερεκτομή»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ζω Καλά» το πρωί του Σαββάτου...

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ελένη Τσολάκη: Βρέθηκαν στο ίδιο πάρτι γενεθλίων – Η...

Η Μαίρη Παλιαλέξη, αρχισυντάκτρια της εκπομπής Happy Day, γιόρτασε...

Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου με τον Παπανώτα: «Παιδιά, τι ζούμε; Απαράδεκτο…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η...

Η Αθήνα στο έλεος ποδο- λάγνου φετιχιστή

Φυλλάδια διαστροφής

Στην αρχή όσα ακούγαμε από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου από αναγνώστρια της «Espresso» και μητέρα ενός μικρού παιδιού μάς έκαναν να απορούμε, νομίζοντας ότι πρόκειται για μια πικάντικη φάρσα. Οσα μας είπε, όμως, στη συνέχεια, εξοργισμένη, μας έκαναν να στείλουμε επιτόπου φωτορεπόρτερ στο σημείο όπου μας ανέφερε για να διαπιστώσουμε με τα ίδια μας τα μάτια ότι όχι μόνο δεν επρόκειτο για φάρσα, αλλά για εικόνες που παρόμοιές τους δεν έχουμε ξαναδεί σε γειτονιά της Αθήνας και μάλιστα σε σημεία από όπου περνάνε καθημερινά μικρά παιδιά και μαθητές!

Πεζόδρομος στο Θησείο «πνιγμένος» από φυλλάδια που έριξε ο διεστραμμένος ποδολάγνος

Ολα άρχισαν χθες το μεσημέρι, όταν η αναγνώστρια της «Espresso» περπατούσε με το μικρό της παιδί σε δρόμο του Θησείου, όπου κατοικεί! Οπως μας ανέφερε, ξαφνικά είδε μπροστά της πεταμένα φυλλάδια και από περιέργεια ή… ένστικτο έσκυψε για να πάρει ένα από αυτά και με όσα αντίκρισε ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί, μια και δεν επρόκειτο για διαφημιστικά φυλλάδια πιτσαρίας ή κάποιου επαγγελματία, αλλά για φυλλάδια-αγγελία που είχε ρίξει ένας διεστραμμένος που δήλωνε ποδολάγνος! Ακούγοντάς τη να μας περιγράφει συνοπτικά τι ανέφεραν τα δεκάδες φυλλάδια, της ζητήσαμε τη διεύθυνση όπου βρήκε τα φυλλάδια και αμέσως στείλαμε στο σημείο φωτορεπόρτερ! Οι φωτογραφίες που τράβηξε μας άφησαν άφωνους!

Ο φετιχιστής «έντυνε» τα ιλουστρασιόν φυλλάδια που είχε τυπώσει με διεστραμμένο κείμενο και φωτογραφίες, αναζητώντας κυρίες πρόθυμες να τον… εμπιστευτούν για την «περιποίηση» των κάτω άκρων τους! Το δόλωμα, βέβαια, για να διαβάσει κάποιος και τις δύο όψεις του φυλλαδίου, που είχε βάλει ακόμα και σε παρμπρίζ αυτοκινήτων, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε, ήταν ότι στη μία πλευρά έγραφε ότι είναι επαγγελματίας νυχάς. «Πηγαίνω σε όλες τις περιοχές, εντός και εκτός Αθήνας. Είμαι Ελληνας, νέος, μου αρέσει η καθαριότητα στο 100%. Με εχεμύθεια 100%. Με αυτό ασχολούμαι και είναι η δουλειά μου. Εμαθα να κάνω τον τεχνίτη άκρων. Αρέσει πολύ στις κοπέλες μου. Εχω κάνει πρακτική σε αυτό» ανέφερε, μεταξύ άλλων!

Φυλλάδια της ντροπής ακόμη και σε είσοδο πολυκατοικίας στα Ανω Πετράλωνα

Γυρνώντας όμως την άλλη πλευρά του φυλλαδίου μπορούσε κανείς να διαβάσει με πηχυαία γράμματα για το φετίχ του: «Είναι πάθος, είμαι ποδολάγνος! Θέλω να τα χαϊδεύω, να τα φιλάω, να τα γλείφω! Αυτό λέγεται ποδολαγνεία, ποδολατρεία»! Μάλιστα, για όσες ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν το πάθος του σε συνεδρίες διαστροφής υπήρχε ανάμεσα στο εμετικό κείμενο και στις φωτογραφίες γυμνών γυναικείων άκρων αλλά και ενός γυμνού σκλάβου με κολάρο… σκύλου, που φιλούσε τα πόδια μιας αφέντρας, και το e-mail του, το οποίο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, έχουμε σβήσει για προφανείς λόγους!

Φυλλάδια διαστροφής ακόμη και σε παρμπρίζ σε γειτονιά του Θησείου

Οπως αντιλαμβάνεστε, στην περιοχή του Θησείου και των Πετραλώνων, μέχρι εκεί μας πληροφόρησαν ότι έχει ρίξει φυλλάδια, επικράτησε αναστάτωση! Πέρα από την καζούρα που έκαναν αρκετοί νεαροί που διάβαζαν με χαχανητά την έκφυλη αγγελία, έντρομοι γονείς τα μάζευαν και τα πετούσαν στους κάδους για να μην πέσουν στα χέρια μικρών παιδιών! Για φανταστείτε ένα μικρό παιδί να έβρισκε ένα τέτοιο φυλλάδιο, να το πήγαινε σπίτι και να ρωτούσε με παιδική αφέλεια: «Μαμά, τι είναι η λέξη ποδολατρεία;», που ανέφερε ο ανεκδιήγητος φετιχιστής στα φυλλάδια που «έπνιξαν» γειτονιές της Αθήνας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.