Η Αθήνα στο έλεος ποδο- λάγνου φετιχιστή

Φυλλάδια διαστροφής

Στην αρχή όσα ακούγαμε από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου από αναγνώστρια της «Espresso» και μητέρα ενός μικρού παιδιού μάς έκαναν να απορούμε, νομίζοντας ότι πρόκειται για μια πικάντικη φάρσα. Οσα μας είπε, όμως, στη συνέχεια, εξοργισμένη, μας έκαναν να στείλουμε επιτόπου φωτορεπόρτερ στο σημείο όπου μας ανέφερε για να διαπιστώσουμε με τα ίδια μας τα μάτια ότι όχι μόνο δεν επρόκειτο για φάρσα, αλλά για εικόνες που παρόμοιές τους δεν έχουμε ξαναδεί σε γειτονιά της Αθήνας και μάλιστα σε σημεία από όπου περνάνε καθημερινά μικρά παιδιά και μαθητές!

Πεζόδρομος στο Θησείο «πνιγμένος» από φυλλάδια που έριξε ο διεστραμμένος ποδολάγνος

Ολα άρχισαν χθες το μεσημέρι, όταν η αναγνώστρια της «Espresso» περπατούσε με το μικρό της παιδί σε δρόμο του Θησείου, όπου κατοικεί! Οπως μας ανέφερε, ξαφνικά είδε μπροστά της πεταμένα φυλλάδια και από περιέργεια ή… ένστικτο έσκυψε για να πάρει ένα από αυτά και με όσα αντίκρισε ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί, μια και δεν επρόκειτο για διαφημιστικά φυλλάδια πιτσαρίας ή κάποιου επαγγελματία, αλλά για φυλλάδια-αγγελία που είχε ρίξει ένας διεστραμμένος που δήλωνε ποδολάγνος! Ακούγοντάς τη να μας περιγράφει συνοπτικά τι ανέφεραν τα δεκάδες φυλλάδια, της ζητήσαμε τη διεύθυνση όπου βρήκε τα φυλλάδια και αμέσως στείλαμε στο σημείο φωτορεπόρτερ! Οι φωτογραφίες που τράβηξε μας άφησαν άφωνους!

Ο φετιχιστής «έντυνε» τα ιλουστρασιόν φυλλάδια που είχε τυπώσει με διεστραμμένο κείμενο και φωτογραφίες, αναζητώντας κυρίες πρόθυμες να τον… εμπιστευτούν για την «περιποίηση» των κάτω άκρων τους! Το δόλωμα, βέβαια, για να διαβάσει κάποιος και τις δύο όψεις του φυλλαδίου, που είχε βάλει ακόμα και σε παρμπρίζ αυτοκινήτων, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε, ήταν ότι στη μία πλευρά έγραφε ότι είναι επαγγελματίας νυχάς. «Πηγαίνω σε όλες τις περιοχές, εντός και εκτός Αθήνας. Είμαι Ελληνας, νέος, μου αρέσει η καθαριότητα στο 100%. Με εχεμύθεια 100%. Με αυτό ασχολούμαι και είναι η δουλειά μου. Εμαθα να κάνω τον τεχνίτη άκρων. Αρέσει πολύ στις κοπέλες μου. Εχω κάνει πρακτική σε αυτό» ανέφερε, μεταξύ άλλων!

Φυλλάδια της ντροπής ακόμη και σε είσοδο πολυκατοικίας στα Ανω Πετράλωνα

Γυρνώντας όμως την άλλη πλευρά του φυλλαδίου μπορούσε κανείς να διαβάσει με πηχυαία γράμματα για το φετίχ του: «Είναι πάθος, είμαι ποδολάγνος! Θέλω να τα χαϊδεύω, να τα φιλάω, να τα γλείφω! Αυτό λέγεται ποδολαγνεία, ποδολατρεία»! Μάλιστα, για όσες ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν το πάθος του σε συνεδρίες διαστροφής υπήρχε ανάμεσα στο εμετικό κείμενο και στις φωτογραφίες γυμνών γυναικείων άκρων αλλά και ενός γυμνού σκλάβου με κολάρο… σκύλου, που φιλούσε τα πόδια μιας αφέντρας, και το e-mail του, το οποίο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, έχουμε σβήσει για προφανείς λόγους!

Φυλλάδια διαστροφής ακόμη και σε παρμπρίζ σε γειτονιά του Θησείου

Οπως αντιλαμβάνεστε, στην περιοχή του Θησείου και των Πετραλώνων, μέχρι εκεί μας πληροφόρησαν ότι έχει ρίξει φυλλάδια, επικράτησε αναστάτωση! Πέρα από την καζούρα που έκαναν αρκετοί νεαροί που διάβαζαν με χαχανητά την έκφυλη αγγελία, έντρομοι γονείς τα μάζευαν και τα πετούσαν στους κάδους για να μην πέσουν στα χέρια μικρών παιδιών! Για φανταστείτε ένα μικρό παιδί να έβρισκε ένα τέτοιο φυλλάδιο, να το πήγαινε σπίτι και να ρωτούσε με παιδική αφέλεια: «Μαμά, τι είναι η λέξη ποδολατρεία;», που ανέφερε ο ανεκδιήγητος φετιχιστής στα φυλλάδια που «έπνιξαν» γειτονιές της Αθήνας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...