Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έπειτα από έντονους πόνους στο στομάχι

O Maestro από τους... Παξούς στο «Υγεία»

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» και κάτω από άκρα μυστικότητα εισήχθη εσπευσμένα χθες το πρωί, έπειτα από έντονους πόνους στο στομάχι, ο maestro της ελληνικής τηλεόρασης Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος πέρασε χθες νωρίς το πρωί τις πόρτες του ιδιωτικού θεραπευτηρίου λόγω έντονων ενοχλήσεων που είχε.

Αρχικά οι θεράποντες ιατροί συνέστησαν στον ηθοποιό να γίνει μαγνητική καθώς και υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας για να διαπιστώσουν τα αίτια, τα οποία δεν αποκλείεται να προέρχονται είτε από το έντονο στρες των τελευταίων ημερών λόγω της σειράς του, «Maestro», που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία, είτε από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του, στον οποίο μάλιστα έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Ωστόσο, σχεδόν κανείς από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του (οι συνάδελφοί του στη σειρά δεν γνωρίζουν τίποτα) δεν είναι ακόμα και σήμερα ενημερωμένος για την κατάσταση της υγείας του και πώς αυτή εξελίσσεται για τον ηθοποιό και σεναριογράφο.

Οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν με αγωνία όλα τα νεότερα για την υγεία του και κρέμονται από τα χείλη των γιατρών για το πότε θα έχουν σαφή εικόνα για την κατάσταση του δημιουργού! Και όλα αυτά συνέβησαν σε μια έντονη συναισθηματικά περίοδο για τον ίδιο, μια και από τη μια εισέπραττε την αγάπη του κοινού για τη σειρά «Maestro», που έριξε τίτλους τέλους το βράδυ της Πέμπτης (με τον Παπακαλιάτη να γράφει στα social media «Τρία χρόνια τώρα ασταμάτητα ζω αυτό το ταξίδι του “Maestro” με όλους αυτούς τους ανθρώπους που χρωστάω τόσα πολλά. Το πεντάγραμμο είναι εκεί. Οι νότες το ίδιο. Μένει να έρθει η επόμενη έμπνευση ώστε να γραφτεί ένα νέο κεφάλαιο, μια νέα σύνθεση.

Οι ήρωες και η ιστορία του “Maestro” παραμένουν για μένα πηγή έμπνευσης. Είναι σαν ένα μαγικό κουτί που, αν ανά πάσα στιγμή το ανοίξεις, έχει μέσα ζωές και ιστορίες που όλοι μας βρίσκουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας. Θέλω μέσα από την ψυχή μου να σας ευχαριστήσω όλους, που με την αγάπη και αποδοχή σας, κάνατε όλους εμάς περήφανους γι’ αυτό που φτιάξαμε» και από την άλλη ζούσε εδώ και καιρό μια αγωνιώδη κατάσταση για την εξέλιξη της υγείας του πατέρα του που είχε πέσει θύμα τροχαίου!

«Λύγισε» μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα του πατέρα του

Το μυαλό του ταλαντούχου ηθοποιού και σεναριογράφου όλο αυτό το διάστημα, όπως προαναφέραμε, ήταν στον πολυαγαπημένο του πατέρα Μανώλη, που έπεσε θύμα τροχαίου στις 21 Οκτωβρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, προκαλώντας σοκ σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Ο 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν πεζός στην οδό Κρασαδάκη στο Ηράκλειο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Μανώλης Παπακαλιάτης και ελαφρύτερα οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο. Μάλιστα, έχει χειρουργηθεί για κατάγματα στο δεξιό μηριαίο, ενώ έφερε επίσης κατάγματα στην άνω και κάτω γνάθο, στα ζυγωματικά, ένα κάταγμα στον έβδομο σπόνδυλο και νοσηλευόταν για μέρες στη ΜΕΘ.

Ωστόσο υπέστη και σοβαρή λοίμωξη, η οποία θορύβησε γιατρούς και συγγενείς. Μάλιστα, ο Παπακαλιώτης πριν από έναν μήνα είχε μιλήσει δημόσια για την περιπέτεια του πατέρα του! «Είναι πολύ καλύτερα αυτήν τη στιγμή, είναι εκτός κινδύνου. Φυσικά έχει πολύ δρόμο μπροστά του, όμως το σημαντικότερο από όλα που είναι η πνευμονία που έπαθε μέσα στο νοσοκομείο έχει ξεπεραστεί. Δεν είναι σε μηχανική υποστήριξη. Ηταν πολύ σκληρό όλο αυτό αλλά ευτυχώς είναι πολύ δυνατός» ανέφερε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον πατέρα του. «Ο μόνος μου στόχος, και δικός μου και των αδερφιών μου και όλης της οικογένειας ήταν να δούμε τι θα γίνει με τον πατέρα μας και να ξεπεράσει τον κίνδυνο, γιατί είχε ένα πολύ σκληρό ατύχημα, είναι πολυτραυματίας» είχε συμπληρώσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Για την κατάσταση της υγείας του 76χρονου είχε μιλήσει πριν από μερικές ημέρες και ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο δρόμος που θα πρέπει να διανύσει ο Μανώλης Παπακαλιάτης ως την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του θα είναι μακρύς και ανηφορικός.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα