Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Το καινούργιο project της Γιάννας Βασιλείου

Επανεκτελέσεις με στιλ μοναδικό

Η Γιάννα Βασιλείου, με την ξεχωριστή φωνή και το μοναδικό της στιλ, παρουσιάζει ένα καινούργιο project, που περιλαμβάνει την επανεκτέλεση έξι αγαπημένων τραγουδιών.

«Διάλεξα τα συγκεκριμένα τραγούδια γιατί καθένα από αυτά συνδέεται με εμένα είτε μέσω των στίχων ή της μελωδίας είτε μέσω των ίδιων των δημιουργών τους. Ηθελα να τους δώσω μια νέα πνοή και μέσα από αυτά να επικοινωνήσω καλύτερα τη δική μου μουσική ταυτότητα» δηλώνει η ίδια.

Με εντυπωσιακή εικόνα και ερμηνεία η γνωστή ερμηνεύτρια παρουσίασε ήδη τα τρία πρώτα τραγούδια από το νέο της EP «Music Box» που θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο. Το πρώτο single «Ο,τι αγαπώ είναι δικό σου», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Γλυκερίας, σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Γιάννη Καλπούζου, κυκλοφόρησε στις 20 Νοεμβρίου.

Στις 27 Νοεμβρίου ακολούθησε το δεύτερο single, «Εχω μοναξιές», μία δυναμική μπαλάντα σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια. Στις 4 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε το τρίτο single, «Φύλλο στο νερό», σε πρώτη ερμηνεία του Γιώργου Νταλάρα, μουσική Dasho Kurti και στίχους Ηλία Κατσούλη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα