Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Vipsτούγεννα με τον Λάκη και τον… σωσία του!

Λαζόπουλος επί... δύο στο ρεβεγιόν της Δέσποινας Βανδή

Ρεβεγιόν, dinner parties και αποδράσεις εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων συμπλήρωσαν το φετινό χριστουγεννιάτικο παζλ της εγχώριας showbiz. Τα social media γέμισαν με εορταστικές εικόνες, ειδυλλιακά τοπία, στολίδια, ευχές και χαμόγελα, ενώ δεν έλειψαν και τα (απαραίτητα για κάποιους celebrities!) φίλτρα, αφού διανύουμε χρονιάρες μέρες και τα ψεγάδια θεωρούνται… απαγορευτικά στις σχετικές (υπέρλαμπρες!) αναρτήσεις!

Την ώρα που η κακοκαιρία «Ελενα» άρχιζε να «χτυπάει» τη χώρα μας με βροχές και καταιγίδες, η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα, μαζί με τα παιδιά τους, σε εξωτική τοποθεσία, που όμως δεν αποκάλυψαν. Κάποιοι διαδικτυακοί φίλοι της παρουσιάστριας πάντως «αναγνώρισαν» τις Μαλδίβες στα «κλικ» που μοιράστηκε μαζί τους. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου κατευθύνθηκαν επίσης σε χώρα με θερμότερο κλίμα και η 25η Δεκεμβρίου τους βρήκε στο Λος Αντζελες, όπου φωτογραφήθηκαν με καλοκαιρινά outfits. Στη Βιένη, που αποτελεί ρομαντικό προορισμό για ερωτευμένα ζευγάρια, γιόρτασαν τα Χριστούγεννα η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης. Η ραδιοφωνική παραγωγός ανάρτησε, μάλιστα, μια σειρά φωτογραφίες από την πρωτεύουσα της Αυστρίας στο Instagram. Ανάμεσά τους και μια selfie με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Λαζόπουλος με μουστάκι παρέα με Βανδή και Μπισμπίκη

«Καλήν ημέραν άρχοντες»!

Χιονισμένα Χριστούγεννα εντός Ελλάδας απόλαυσαν δύο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που ταξίδεψε στη Φλώρινα μαζί με τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου. Το ζευγάρι ταξίδεψε στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου και δημοσίευσε φωτογραφίες από το ολόλευκο τοπίο. «Καλήν ημέραν άρχοντες! Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!» έγραψε από την άλλη μεριά ο Τάσος Ιορδανίδης στη λεζάντα της δικής του εορταστικής ανάρτησης που έγινε στο Instagram από το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου. Εκεί βρέθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων ο ηθοποιός και η σύζυγός του Θάλεια Ματίκα, οι οποίοι, όπως φάνηκε και στις εντυπωσιακές εικόνες που μοιράστηκαν, απόλαυσαν μια βόλτα με άλογα στη χιονισμένη περιοχή. Από έναν καταπράσινο προορισμό, κάπου στην Ελλάδα, ευχήθηκε «χρόνια πολλά!» στους 1.300.000 followers της και η Ελένη Μενεγάκη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου ποζάρει αγκαλιά με τον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο, δίχως όμως να δώσει καμία άλλη πληροφορία για την τοποθεσία τους.

Στην Αθήνα τα ρεβεγιόν την Παραμονή Χριστουγέννων και τα dinner parties ανήμερα της μεγάλης οικογενειακής γιορτής είχαν και φέτος την τιμητική τους. Η Δέσποινα Βανδή οργάνωσε μάζωξη στο σπίτι της το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου. «Εφτασε η μέρα που αγαπώ περισσότερο από όοοολες του χρόνου! Παραμονή Χριστουγέννων! Εύχομαι να βρίσκεστε εκεί που επιθυμείτε και με όσους αγαπάτε και σας αγαπούν αληθινά!» έγραψε η ίδια σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram με φωτογραφίες και βίντεο από το ρεβεγιόν της, στις οποίες φάνηκαν μεταξύ άλλων ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης, η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη μαζί με τον νέο της σύντροφο Δημήτρη Φιντιρίκο και καλοί φίλοι της, όπως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη γυναίκα του Λίνα Πρίντζου, η Μαρία Μπακοδήμου, η Δανάη Μπάρκα, η Μαρία Καβογιάννη και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Λαζόπουλος με… μουσάκι την ίδια βραδιά με Βανδή και Μπάρκα

Φωτογραφίες από το ρεβεγιόν της Δέσποινας Βανδή ανάρτησε και η Δανάη Μπάρκα, η οποία, αφού επαίνεσε την οικοδέσποινα, σχολίασε ότι «φυσικά φεύγεις με ταπεράκι απ’ το σπίτι της για την επόμενη μέρα». Ωστόσο φαίνεται πως πάνω στην προσπάθειά της να φανούν άπαντες αψεγάδιαστοι, κάτι ξέφυγε… Για την ακρίβεια, κάτι εξαφανίστηκε, καθώς τα πολλά φίλτρα είχαν ως αποτέλεσμα σε κάποιες φωτογραφίες ο Λάκης Λαζόπουλος να εμφανίζεται με μουσάκι και σε άλλες μόνο με μουστάκι.

Eκει ηταν και ο… γαμπρος Φιντιρίκος

Η Κατερίνα Καινούργιου ντύθηκε στα κόκκινα και υποδέχτηκε φίλους στο σπίτι της, το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου, έχοντας στο πλευρό της τον γοητευτικό επιχειρηματία σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή. Χριστουγεννιάτικο δείπνο με φίλους στο σπίτι της οργάνωσε και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δεν παρέλειψε φυσικά να μοιραστεί φωτογραφίες με τους ακολούθους της στο Instagram, με την ευχή: «Χρόνια πολλά, ζεστά, αληθινά και αγαπησιάρικα».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα