Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Δώρο» ζωής στην κορούλα του – Έδωσε μέρος από το ήπαρ του

Μαθήματα ανιδιοτελούς αγάπης και αφοσίωσης παρέδωσε από το Τορίνο της Ιταλίας ένας Ελληνας πατέρας, ο οποίος χάρισε ζωή στην έντεκα μηνών κόρη του, προσφέροντάς της μέρος από το ήπαρ του!

Η μεταμόσχευση τμήματος του ήπατος του Γιάννη Παντελίδη, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Le Molinette της ιταλικής πόλης. Πλέον η μικρή Μελίνα αναρρώνει στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας της δήλωσε πως ήταν θαύμα το ότι κατάφερε να σώσει το παιδί του. «Ηταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Ηταν το θαύμα των Χριστουγέννων» τόνισε ο κ. Παντελίδης και πρόσθεσε σε δηλώσεις του σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό: «Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να έχουμε ως γονείς: να σώσουμε την κόρη μας». Οπως εξήγησε ο πρωταγωνιστής της συγκινητικής ιστορίας που έκανε τον γύρο του κόσμου, η κόρη του είχε ατρησία χοληφόρων και χρειαζόταν άμεσα μεταμόσχευση.

«Κάναμε δύο χειρουργεία στην Ελλάδα, μία μέθοδο που δεν πέτυχε, και φύγαμε στο εξωτερικό» είπε ο ήρωας πατέρας, προσθέτοντας ότι μετακόμισαν με την οικογένειά του στο Τορίνο πριν από τέσσερις μήνες, λίγο αφότου διαπιστώθηκε πως ήταν συμβατός δότης. «Δόξα τω Θεώ ήμασταν καλά στην υγεία μας και μπορέσαμε και βοηθήσαμε τη μικρή» επισήμανε συγκινημένος.

«Μας έσωσαν»

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά και η κόρη του θα πάρει εξιτήριο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Ωστόσο, θα παραμείνουν ακόμα τρεις μήνες στο Τορίνο, καθώς οι θεράποντες γιατροί θα πρέπει να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του έντεκα μηνών κοριτσιού. Τέλος, ο κ. Παντελίδης ευχαρίστησε τους γιατρούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Τορίνο που «μας έσωσαν το κοριτσάκι μας», όπως είπε. «Ο,τι και να πούμε είναι λίγο» κατέληξε. Για θαύμα των Χριστουγέννων έκανε λόγο και η εφημερίδα «Corriere della Sera», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος λέγεται Γιάννης, δώρισε μέρος του ήπατός του στην κόρη του, Μελίνα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα