Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν μπορώ την ψευτομαγκιά των τράπερς»

«Η νέα γενιά έχει ένα μεγάλο πρόβλημα, δεν είναι ενημερωμένη»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους τράπερς, στην νέα γενιά, αλλά και στην παιδεία.

«Δεν μπορώ την ψευτομαγκιά των τράπερς όμως τους θεωρώ παιδιά μου, δεν μπορώ να τους μεμφθώ και να τους καταργήσω. Έχω άλλη αντίληψη. Φαλλοκρατία, όπλα, ναρκωτικά δεν είναι πράγματα να επικοινωνήσουν» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Αν το παιδί έχει την παιδεία να μπορεί να διακρίνει, πρέπει να το αφήσεις να επιλέξει αλλά πρέπει να του έχεις στρώσει το χαλί, για να μπορούν οι επιλογές του να έχουν σοφία. Τα παιδιά μας δεν είναι ιδιοκτησία μας αλλά το μέλλον μας και θα υπάρχουν όταν φύγουμε εμείς».

«Η νέα γενιά έχει ένα μεγάλο πρόβλημα, δεν είναι ενημερωμένη. Κάποτε ήμασταν με τον Διονύση Σαββόπουλο, που για μένα ήταν ο καλύτερος, και είχαν έρθει εκεί που εμφανιζόμασταν κάποια παιδιά των 15-16 ετών. Πολλά παιδιά δεν τον ήξεραν. Αυτό δεν είναι κοινωνιολογικά σωστό. Η ενημέρωση είναι ζήτημα επιλογής ή θέλεις ή είσαι χαβαλές και δεν μπαίνεις στη διαδικασία. Δεν μου αρέσει καθόλου ο χαβαλές και δεν υπήρξα ποτέ» είπε στο τέλος ο Γιάννης Ζουγανέλης.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα