Έγγαμος κληρικός στην Κρήτη ζήτησε από την κοπέλα με την οποία διατηρούσε σχέση να κάνει έκτρωση

Το ράσο της αμαρτίας

Κύμα οργισμένων αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κρήτης το ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή έναν ιερέα που διακονεί σε ορεινό χωριό, ο οποίος φέρεται ότι έχει διπλή ζωή τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, η γυναίκα με την οποία διατηρεί παράνομη σχέση καταγγέλλει πως της ζήτησε να κάνει… έκτρωση, καθώς -όπως της είπε- το παιδί που κυοφορούσε «θα μας κατέστρεφε και τους δύο».

Το κουβάρι της σοκαριστικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 28χρονη κοπέλα, με καταγωγή από το Ηράκλειο, κατήγγειλε τον 43χρονο ιερέα στη μητρόπολη που ανήκει για ανάρμοστη συμπεριφορά. «Ονομάζομαι Γεωργία Τ., είμαι 28 ετών και από το 2020 έχω αναπτύξει ερωτική σχέση με τον 43χρονο κληρικό. Ο ιερέας, ο οποίος αρχικά ήταν πνευματικός μου, είναι έγγαμος κληρικός εδώ και μια δεκαετία και έχει ήδη δύο παιδιά από τη σύζυγό του. Η μεταξύ μας σχέση ξεκίνησε με δική του επιμονή, παρόλο που εγώ του έλεγα πως δεν είναι ηθικό να έχουμε παράλληλη σχέση, φοβούμενη τι θα πει η τοπική κοινωνία» ανέφερε η κοπέλα και συνέχισε:

«Ενιωθα άσχημα για την πρεσβυτέρα και ντρεπόμουν να μας δουν μαζί όταν βγαίναμε κάποιες φορές σε εξόδους σε μαγαζιά, πανηγύρια. Στον κόσμο λέγαμε πως είμαι πνευματικοπαίδι του. Η κατάσταση οξύνθηκε τον Νοέμβριο, όταν κατάλαβα πως ήμουν έγκυος. Το ανέφερα στον ιερέα, ο οποίος έγινε έξαλλος, άρχισε να φωνάζει και να με απειλεί. Ενώ όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένας γλυκός, γοητευτικός άνθρωπος, η είδηση ότι θα αποκτήσω παιδί τον μεταμόρφωσε και έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει να ξεφορτωθώ το παιδί, εννοώντας να κάνω έκτρωση, γιατί, όπως είπε, “θα μας κατέστρεφε και τους δύο”. Γνωρίζοντας πως είναι αμαρτία για την Εκκλησία η έκτρωση, του είπα πως δεν δέχομαι να το κάνω και πως το παιδί θα το γεννήσω, και εκείνος δεν με ενδιαφέρει να το αναγνώριζε. Δεν ήθελα από εκείνον τίποτα. Η πρότασή μου αυτή τον εξόργισε ακόμη περισσότερο – έφτασε στο σημείο να με σπρώξει, φωνάζοντάς μου, και τον απείλησα ότι θα πάω στην Αστυνομία».

Η ίδια επεσήμανε πως τους τελευταίους δύο μήνες τον αποφεύγει, όμως εκείνος με πολλούς τρόπους, είτε μέσω μηνυμάτων είτε μέσω τρίτων προσπαθεί, να έρθει σε επαφή μαζί της, με στόχο να την πείσει ακόμη και τώρα να «ρίξει» το παιδί. «Για αυτό απευθύνθηκα στους προϊσταμένους του, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του, για τον συμμορφώσουν. Δεν επιθυμώ να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα, τον πονάω και τον λυπάμαι, γιατί έχει κλάψει πολλές φορές μπροστά μου για τα προβλήματα που έχει με τη σύζυγό του και μια αρρώστια που τον ταλαιπωρούσε» κατέληξε η 28χρονη. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στην περιοχή, με την ενορία να αναγκάζεται να μετακινήσει τον ιερέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...