Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός δεν είναι...

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Πρώτη φορά στην Ελλάδα το κοινωνικοπολιτικό δράμα με τίτλο «New Order»

Απαγωγή υπουργού στο... σανίδι

Το «New Order», το κοινωνικοπολιτικό δράμα του Σέρτζι Πομπερμάγιερ, έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο θέατρο Εν Αθήναις, σε μετάφραση Μαρίας Χατζηγιάννη, σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά και πρωτότυπη μουσική Μάνου Αντωνιάδη, από 14 Φεβρουαρίου, (κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00), για περιορισμένες παραστάσεις, με πρωταγωνιστές τους Ράνια Σχίζα, Ιωσήφ Πολυζωίδη, Φώτη Λαζάρου, Ελενα Τυρέα.

Τρεις καθημερινοί άνθρωποι, έχοντας χάσει δουλειά, χρήματα, σπίτι, την αξιοπρέπεια και το μέλλον τους, φτάνουν στα άκρα. Απάγουν την πρώην υπουργό Εργασίας και διευθύντρια της μεγαλύτερης τράπεζας της χώρας, που είναι υπεύθυνη για απολύσεις και κατασχέσεις, και της ζητούν να μεσολαβήσει στο συμβούλιο της τράπεζας για να σταματήσουν οι κατασχέσεις και οι εξώσεις, και να επιστραφούν τα χρήματα που άρπαξαν από τους συνταξιούχους, όταν εξαπατημένοι υπέγραφαν συμβάσεις χωρίς να γνωρίζουν τι υπογράφουν. Διαφορετικά, θα σκοτώσουν τη 14χρονη κόρη της.

Γραμμένο το 2014, την εποχή που η οικονομική κρίση ισοπέδωνε τη μεσαία τάξη και οδηγούσε χιλιάδες ανθρώπους στην απόγνωση, το «New Order» σκιαγραφεί την κοινωνική αδικία, ενώ πραγματεύεται μια ιδέα που έχει περάσει από το μυαλό όλων: Να βρουν τον υπεύθυνο και να διορθώσουν την αδικία ή να τον κάνουν να πληρώσει. Αλλά ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος; Και τι γίνεται όταν αυτοί που αδικήθηκαν δεν έχουν πια τίποτα άλλο να χάσουν; Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, το έργο παραμένει ανατριχιαστικά επίκαιρο. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στην πραγματικότητα: μόνο την τελευταία διετία (2023-2024) έχουν πραγματοποιηθεί 10.360 πλειστηριασμοί και ήδη για το 2025 έχουν προγραμματιστεί 5.009 νέοι πλειστηριασμοί κατοικιών.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα