Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Στη δημοσιότητα το μονόγραμμα του ζευγαριού

Δείτε την φωτογραφία

Ο συγγραφέας Ανδρέας Μέγκος μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε το μονόγραμμα των νεόνυμφων. Ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου σε μια λιτή τελετή στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά.

«Το συζυγικό μονόγραμμα του Πρίγκιπα Νικόλαου και της Χρυσής Βαρδινογιάννη, το προσωπικό τους σύμβολο, εμφανίζεται από τις 7 Φεβρουαρίου στην επιστολογραφία του ζευγαριού, μεταξύ αυτών και τις ευχετήριες και ευχαριστήριες κάρτες τους. Σε μοντέρνο, γραμμικό σχεδιασμό, το μονόγραμμα αποτελείται από τα αρχικά των ονομάτων του Πρίγκιπα Νικόλαου και της Χρυσής Βαρδινογιάννη, με τα γράμματα «Ν» και «Χ» να συνδέονται μεταξύ τους και να επιστέφονται από στέμμα. Το σχέδιο είναι μια οπτική απεικόνιση του μονογράμματος όπως εμφανίζεται στις μπομπονιέρες του πρίγκιπα Νικόλαου και της Χρυσής Βαρδινογιάννη που δόθηκαν στους καλεσμένους στο γάμο τους» ανέφερε στην ανάρτησή του ο συγγραφέας Ανδρέας Μέγκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».