Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Μοναδικός κληρονόμος της Καίτης Γκρέυ ο εγγονός της Κώστας!

Και εγένετο το θέλημά της

Ο Κώστας Ηλιάδης, εγγονός της Καίτης Γκρέυ, είναι τελικά ο μοναδικός κληρονόμος της θρυλικής τραγουδίστριας, σύμφωνα με τη διαθήκη που άφησε πίσω της η ίδια, ανοίγοντας έτσι ο ασκός του Αιόλου στην οικογένεια Ηλιάδη! Συγκεκριμένα, ο λευκός φάκελος που παρέδωσε πριν από μία εβδομάδα στα χέρια του Οθωνα Παπαδόπουλο ο ρεπόρτερ της «Espresso» και επιστήθιος φίλος της θρυλικής τραγουδίστριας Νίκος Νικόλιζας περιείχε τελικά τη διαθήκη για την οποία τόσος ντόρος έχει γίνει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας και όπως ανέφερε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «προφανώς δεν γίνεται αποδεκτό από όλους, αλλά είναι η τελευταία επιθυμία του κληρονομούμενου. Η κληρονομιά είναι το σπίτι όπου διέμενε, η κινητή της περιουσία και τα δικαιώματα από την καλλιτεχνική της πορεία», τονίζοντας ότι αν το κλίμα στην οικογένεια της εκλιπούσας ήταν τεταμένο, τώρα είναι ακόμα πιο τεταμένο, και επιβεβαίωσε ότι ζητήθηκε να σφραγιστεί το σπίτι της μεγάλης τραγουδίστριας. «Είναι προφανές ότι η άλλη πλευρά θα προβάλει αξιώσεις» τόνισε, μιλώντας για τον εν ζωή γιο της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππο Ηλιάδη.

Κώστα Ηλιάδης

Ωστόσο, χθες το πρωί ο εγγονός και αποκλειστικά νόμιμος κληρονόμος της Καίτης Γκρέυ, Κώστας Ηλιάδης, μίλησε με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον θείο του και γιο της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππο Ηλιάδη. «Γνωρίζουμε όλοι τον σκοπό του Φίλιππου που βγαίνει μαζί με μια δικηγόρο, την κυρία Γιαμαρέλλου… Δυστυχώς, μάλλον την έχει παραπληροφορήσει ή δεν έχει πληροφορηθεί σωστά η δικηγόρος. Είναι όλο ένα ψέμα αυτό που ακούστηκε και από τη δικηγόρο του. Είχε κάνει ένα δικαστήριο πίσω από την πλάτη μας ο κ. Φίλιππος, που προσπαθούσε να θέσει σε δικαστική επιτήρηση τη γιαγιά μου. Ηθελε να την πάρει από το σπίτι της, να παίρνει τη σύνταξη που ήταν 680-700 ευρώ και να βάλει χέρι στην περιουσία της όσο ήταν εν ζωή» ανέφερε και συνέχισε:

Ο γιος της Καίτης Γκρέυ Φίλιππος Ηλιάδης

«Το πήραμε χαμπάρι και πήγαμε στο δικαστήριο. Εκεί ο δικαστής τού απαγόρευσε να τη μετακινήσει από το σπίτι της, να διώξει τη γηροκόμο και να βάλει χέρι στην περιουσία της. Εναν χρόνο επικοινωνούσαμε με τον ίδιο και τον κ. Κολιοφούτη για να μας παραδώσει την ταυτότητα για να λύσουμε κάποιες υποθέσεις της και να παραδώσει τα δεύτερα κλειδιά, όπως όριζε η δικαστική απόφαση. Θα έπρεπε να έχω τα κλειδιά, την ταυτότητα και ό,τι άλλο κατείχε ο κ. Φίλιππος» πρόσθεσε.

Το σπίτι της Καίτης Γκρέυ στη Νέα Σμύρνη, το οποίο θα περιέλθει στην κατοχή του εγγονού της Κώστα Ηλιάδη

Σήμερα, ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ αποσαφηνίζει μέσα από την «Espresso» ποιες ήταν οι διαχρονικές σχέσεις που είχαν ο ίδιος και η οικογένειά του με τον θείο του Φίλιππο. «Οι σχέσεις μας με τον Φίλιππο ήταν πάντα ουδέτερες. Απλά δεν τον βλέπαμε ποτέ. Σπάνια να τον έχω δει, δυο ή τρεις φορές σε όλη μου τη ζωή, ενώ στο σπίτι της γιαγιάς μου δεν τον έχω δει ποτέ. Από την άλλη, η γιαγιά μου κρατούσε ίσες αποστάσεις με τα δύο της παιδιά, ωστόσο τη θυμάμαι πάντα να είναι κοντά με τον πατέρα μου» αναφέρει στην «Espresso» και συνεχίζει: «Αρχικά, οφείλω να σας πω ότι δεν ήρθε ποτέ στην κηδεία του πατέρα μου ή να με συλληπηθεί. Ούτε ένα τηλεφώνημα έστω για συμπαράσταση για τον αδερφό του.

Ξαφνικά εμφανίστηκε στο σπίτι της γιαγιάς μου, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα μου, και είχε διάφορες περίεργες απαιτήσεις. Δηλαδή άρχισε να μας λέει ότι δεν της συμπεριφερόμαστε σωστά, ότι δεν παίρνει σωστά τα φάρμακά της (που εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι έλεγε ψέματα, γιατί ο ίδιος ο γιατρός τού είπε ότι είναι σωστά τα φάρμακά της). Αλλωστε γι’ αυτό και έφτασε 100 ετών η γιαγιά μου. Γιατί αν δεν είχε εμάς δίπλα της, δεν θα είχε τόση μεγάλη διάρκεια ζωής», ενώ διευκρινίζει ότι μέχρι και το 2023 είχε διαύγεια. «Επειδή ακούστηκαν κάτι γελοιότητες, χωρίς καμιά γνωμάτευση, ότι η γιαγιά μου είχε Αλτσχάιμερ από το 2020, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί η γιαγιά μου έδινε συνεντεύξεις μέχρι και το τέλος του 2023 και αναγνώριζε τους πάντες. Ακόμα και τώρα, πριν πεθάνει, που πήγαινα στο σπίτι της, που δεν ήταν πολύ καλά στην υγεία της, με αναγνώριζε. Η υγεία της επιβαρύνθηκε τους τελευταίους μήνες».

Το σπίτι της Καίτης Γκρέυ στη Νέα Σμύρνη, το οποίο θα περιέλθει στην κατοχή του εγγονού της Κώστα Ηλιάδη

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης, όπως λέει, αισθάνεται πίκρα για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τη γιαγιά του και τα κληρονομικά θέματα. «Δεν έχουν περάσει ούτε σαράντα ημέρες από τότε που “έφυγε” και ακούγονται πράγματα που δεν έχουν υπόσταση. “Κάποιοι” άνθρωποι ασχολούνται με χρήματα, κληρονομιές, ασημικά, κάτι που δεν ταιριάζει στη γιαγιά μου και στην τεράστια πολιτιστική κληρονομιά που αφήνει πίσω της. Εγώ δεν επεδίωξα ποτέ να μιλήσω για όλα αυτά τα θέματα, όμως εξαναγκάστηκα να το κάνω» αναφέρει στην «Espresso», ενώ όταν του αναφέρουμε τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον θείο του για την επιμέλεια της γιαγιάς του και αν η ίδια το γνώριζε, λέει: «Της γιαγιάς μου τότε της το είχαμε πει, ότι ήθελε να την πάρει από το σπίτι, και είχε θυμώσει. Μου είχε αναφέρει, μάλιστα, “άντε καλέ, που θα με πάρει από το σπίτι. Να μην ξαναπατήσει εδώ. Εγώ θέλω να μείνω σπίτι μου. Δεν θα με πάρει κανένας”».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα