Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: Το γκολ στον Νικοπολίδη, το μονό με τον Πρίντεζη και το δίλημμα έρωτας ή εξουσία

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για το παιχνίδι Άρης-ΑΕΚ, την Κάτια Δανδουλάκη και τους «κακούς» ήρωες που υποδύεται

Τελειομανής, δίκαιος, αυθόρμητος και με μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο. Έτσι περιγράφει τον εαυτό του ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος φιλοξενείται  στο ΟΠΑΠ Game Time  αυτής της εβδομάδας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel»,  θυμάται την ποδοσφαιρική καριέρα του και σχολιάζει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, Άρης-ΑΕΚ και τα μεγάλα ματς του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μεγάλος υποστηρικτής του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, μιλάει στη Χριστίνα Βραχάλη για το γκολ που έβαλε στον Αντώνη Νικοπολίδη σε αγώνα της Εθνικής Ομάδας του 2004 με το Σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών, το μονό που έπαιξε με τον Γιώργο Πρίντεζη και αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν υποδύθηκε τον ιδρυτή του Παναθηναϊκού, Απόστολο Νικολαΐδη, στην ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια».

Ποιος είναι ο πιο «κακός ήρωας» που έχει υποδυθεί, ο Μελέτης στις «Άγριες Μέλισσες» ή ο Ρήγας στο «Grand Hotel»; Ποιος είναι ο καλύτερος συμπαίκτης του στο θέατρο και ποιος στο γήπεδο; Ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελε να υποδυθεί σε ταινία; Θα θυσίαζε τον τελικό του Champions League για την τελετή των Όσκαρ; Θα προτιμούσε δείπνο με τον Μέσι ή με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο;

Δείτε τις απαντήσεις εδώ:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα