Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Ο Σκάι ρίχνει άρον άρον στην αρένα το ριάλιτι της κλειδαρότρυπας

Το νέο «Big Brother» έρχεται με τη βούλα στη μικρή οθόνη του Σκάι και «όλα αλλάζουν» στο σκληρό ριάλιτι! Η αισθητή πτώση των διαφημιστικών εσόδων είχε ως συνέπεια να οδηγήσει το κανάλι του Φαλήρου στη σχετικά γρήγορη απόφαση αγοράς των δικαιωμάτων του «Μεγάλου Αδερφού» και μάλιστα για δύο κύκλους που θα προβληθούν στην prime time ζώνη.

Αρχικά ο σταθμός είχε αποφασίσει να πορευτεί συντηρητικά στο β’ μισό της σεζόν, με προβολή ξένων ταινιών κάποιες από τις οποίες μάλιστα σε πρώτη μετάδοση. Φαίνεται, όμως, πως το τηλεοπτικό κοινό, αλλά κυρίως οι διαφημιστικές εταιρίες είχαν διαφορετική άποψη και δεν είδαν με καλό μάτι την απουσία προγράμματος στον Σκάι. Ετσι αποφασίστηκε η έγκριση του ριάλιτι εγκλεισμού. Απόφαση που δεν βρήκε σύμφωνες εξαρχής όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές της διοίκησης, καθώς στο τραπέζι υπήρχαν και διαφορετικές απόψεις.

Τώρα όσον αφορά το κάστινγκ έχει αρχίσει η αναζήτηση, με την προσέγγιση γνωστών tiktokers και instagrammers, που έχουν απήχηση στη λεγόμενη «καρδιά» του δυναμικού κοινού. Οσον αφορά την παρουσίαση, παραμένει στο κάδρο του σταθμού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ είναι πιθανόν το κανάλι να προχωρήσει και στην επιλογή κάποιου καλλιτέχνη ως οικοδεσπότη, όπως είχε γίνει και με την περίπτωση του Χάρη Βαρθακούρη.

Η Κατερίνα Καραβάτου, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, θα έχει έμμεση εμπλοκή με το «Big Brother», καθώς η σκέψη είναι να παρουσιάσει μια ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή μιας ώρας, τύπου «Survivor Panorama», της οποίας ένα μεγάλο μέρος θα ασχολείται με τις εξελίξεις στο ριάλιτι εγκλεισμού. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας που αρχίζει.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...







Μποζουκια Αθηνα