Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

H πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Τόνιας Φουσέκη

Τραυλού σε νέο love story

Στις αρχαιρεσίες της Eνωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τον Φεβρουάριο του 2025, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, η Μελίνα (Μελπομένη) Τραυλού, με 55.565 ψήφους, επανεκλέγεται πρώτη και με διαφορά, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, στην θέση της προέδρου για μία δεύτερη θητεία στην ιστορία της ένωσης. Η ισχυρή κυρία της ναυτιλίας έλαμπε από ικανοποίηση και ομορφιά στην ευχαριστήρια ομιλία της, αλλά είχε ακόμα έναν λόγο να χαμογελά, καθώς, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στον Πειραιά αλλά και στα σαλόνια των τονάζ, εδώ και λίγους μήνες ο γοητευτικός Λιβανέζος επιχειρηματίας Ραλφ Γιάζμπεκ της έχει κλέψει την καρδιά.

Ο Λιβανέζος επιχειρηματίας Ραλφ Γιάζμπεκ

Πρόκειται για τον Deputy Chairman της Yazbeck Hotel Establishment, του fund που έχει δημιουργήσει και φέρει το όνομά του επενδύοντας στον ελληνικό τουρισμό, όπως έπραξε και με τη δημιουργία του boutique deluxe ξενοδοχείου «Academia of Athens». Υπήρξε σύντροφος (με σύμφωνο συμβίωσης) της Τόνιας Φουσέκη, από την οποία έχουν χωρίσει εδώ και μεγάλο διάστημα, μέχρι που τυχαία και μέσω κοινού τους εφοπλιστή φίλου γνώρισε τη δυναμική πρόεδρο της ΕΕΕ. Οι εμφανίσεις του ζεύγους είναι σπάνιες, ακόμα και σε γνωστά εστιατόρια. Δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία δημόσια και υπό τις αστραπές των φλας. Αποφεύγουν τη δημοσιότητα και προσπαθούν να κρατήσουν το ειδύλλιό τους κρυφό, είτε επιλέγοντας ως καταφύγιο την εξοχική βίλα της οικογένειας Τραυλού στο Πόρτο Χέλι είτε ταξιδεύοντας σε Υδρα, Πόρο και Σπέτσες με την πολυτελή θαλαμηγό της κυρίας Τραυλού. Η στήλη πάντως πριν από περίπου έναν μήνα πέτυχε το ζεύγος με δύο φιλικά του ζευγάρια να γευματίζει σε εστιατόριο στις έρημες για την εποχή Σπέτσες.

Μελίνα (Μελπομένη) Τραυλού

Μητέρα μίας κόρης (από τον πρώτο γάμο της σε νεαρή ηλικία), που σπουδάζει στο Λονδίνο, η Μελίνα Τραυλού, με καταγωγή από την Κεφαλλονιά, δραστηριοποιήθηκε στον ανδροκρατούμενο χώρο της ναυτιλίας στο πλευρό του πατέρα της, Νίκου Τραυλού, ενώ τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία στη Neptune Lines -με στόλο πλοίων car carries– και μετά την απώλεια του αείμνηστου εφοπλιστή. Η εταιρία Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises, της οποίας ηγείται, αριθμεί σήμερα 18 πλοία μεταφορικής ικανότητας έως 5.000 οχημάτων, εξυπηρετώντας 20 χώρες με πάνω από 30 κομβικής σημασίας λιμάνια στη Μεσόγειο, στη βόρεια Ευρώπη και τη Μαύρη Θάλασσα. Την αγάπη όμως για την τέχνη τής την έχει μεταδώσει η σεμνή μητέρα της, γλύπτρια διεθνούς φήμης, Μαρίτσα Τραυλού.

Η πρώτη φορά που τράβηξε τα gossips των κοσμικών σαλονιών πάνω της σε προσωπικό και όχι επαγγελματικό επίπεδο ήταν λόγω της σχέσης της με τον γνωστό και ισχυρό εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή, α΄ αντιπρόεδρο στο Δ.Σ. της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Αλλη σχέση ζωής είναι η φιλία της με τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη. Μάλιστα, η εφοπλίστρια έδωσε το «παρών» στο Προεδρικό Μέγαρο, στην ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Ιούλιο του 2019, δίπλα στη μητέρα της Μαρέβας Γκραμπόβσκι, Ηβη Γόντικα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...