Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου ετοιμάζει απάντηση στο εξώδικο της Οικονομάκου

Δεν τελειώσαμε...

Μπορεί η Κωνσταντίνα Ευριπίδου να μη θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο on camera για το εξώδικο που έλαβε από την πρώην σύζυγο του συντρόφου της Αθηνά Οικονομάκου, ωστόσο η συμπατριώτισσά της, Κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους γνωστοποίησε ότι έχει βάλει κι εκείνη δικηγόρο και ενδέχεται να υπάρξει σύντομα κάποια αντίδραση από την πλευρά της.

Διαβάστε επίσης: Όσα είπε η Αθηνά Οικονομάκου για το εξώδικο στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου

«Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση σχετικά με αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ, πρέπει να τρέξω για την πτήση μου» είπε λακωνικά μπροστά στην κάμερα η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός το πρωί της Δευτέρας επιστρέφοντας στο νησί της Αφροδίτης, μετά το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην Αθήνα μαζί τον επιχειρηματία αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο. Η εν λόγω δήλωση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου έγινε στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, με την πρώτη να τηρεί την ίδια στάση που έχει κρατήσει εξαρχής στο θέμα της Αθηνάς Οικονομάκου, τουτέστιν να μη μιλάει για «την άλλη πλευρά».

Διαβάστε επίσης: Εξώδικο της Οικονομάκου στην Ευριπίδου, επειδή σε δηλώσεις την αποκάλεσε με το όνομά της!

«Θα υπάρχει συνέχεια. Εφόσον και η ίδια η Κωνσταντίνα έχει βάλει δικηγόρο από τη δική της τη μεριά για να το χειριστεί αυτό το θέμα με το εξώδικο της Αθηνάς. Νομίζω ότι θα υπάρχει συνέχεια. Ενας δικηγόρος δεν παίρνει ένα εξώδικο στα χέρια του και λέει “θα το βάλω εκεί στην άκρη”. Θα υπάρχει απάντηση» σχολίασε, από την πλευρά της, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη, Χριστιάνα», στην Κύπρο, Χριστιάνα Αριστοτέλους.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα