Η Κατερίνα Καινούργιου on air μετά την πρόταση γάμου – «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

«Μου έχει στείλει τόσα μηνύματα όλος ο κόσμος - Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές»

Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε στο instagram πως δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Το πρωί της Δευτέρας ντυμένη στα κόκκινα έλαμπε από ευτυχία και μπαίνοντας στο πλατό της εκπομπής της οι συνεργάτες της την καταχειροκρότησαν και της ευχήθηκαν για τον επικείμενο γάμο της.

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ειλικρινά μου έχει στείλει τόσα μηνύματα όλος ο κόσμος. Ένιωσα τέτοια χαρά που το μοιράστηκα μαζί σας. Η πλάκα ήταν ότι την επόμενη ημέρα κι ενώ έζησα από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου, αρρωσταίνω κι ήμουν στο Παρίσι με γαστρεντερίτιδα.

Δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη κι εύχομαι πραγματικά σε όσους θέλουν αυτήν την ευτυχία, να τη βιώσουν γιατί είναι πολύ ωραία στιγμή. Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε από το πλατό – «Δε θα συνεχίσει, αισθάνθηκε μια αδιαθεσία»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χριστίνα Παππά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο...

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.