Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Απόγνωση για τον Ντίνο Μαστρογιάννη – Πουλάει το πιάνο του για να σώσει τη μητέρα του

Ο γνωστός σολίστ αναγκάζεται να πουλήσει το πιάνο του για να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας της κατάκοιτης μητέρας του

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί μερικές μόλις ημέρες πριν από τη γιορτή της μητέρας η απόφαση του γνωστού σολίστ πιάνου Ντίνου Μαστρογιάννη να αποχωριστεί το πιάνο του, με σκοπό να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας της κατάκοιτης μητέρας του.

«Ιερό μου χρέος να τη στηρίξω» τονίζει αρχικά και συνεχίζει: «Το πιάνο δεν έχει καμία αξία, αν δεν είναι η μάνα μου στο σπίτι για να με ακούει να παίζω. Hταν εκείνη που, όταν μας έφεραν το πιάνο στο σπίτι μας, μου έφερε μερικά λουλούδια και μου είπε “και από τον ουρανό ακόμη θα σε ακούω να παίζεις”. Πονάει πολύ. Αλλά για ποιον να παίζω;». Ηταν την περασμένη Κυριακή, όταν ο σολίστ επέστρεφε στο σπίτι του από το Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται η μητέρα του. Ο ίδιος προσπαθούσε να βρει μια λύση ώστε να καταφέρει να εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται για τη φροντίδα της 83χρονης.

Με τη μητέρα του

«Εκλαιγα όταν ήρθα στο σπίτι και πήρα αυτή την απόφαση» αναφέρει ο κ. Μαστρογιάννης, εξηγώντας πως η μητέρα του από μικρή ηλικία έχει πρόβλημα με την όρασή της: «Εμένα δεν με έχει δει. Με αναγνωρίζει από τον ήχο της φωνής μου και τον ήχο του πιάνου. Πάσχει από άνοια, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της άρχισε να χειροτερεύει από τον Φεβρουάριο του 2022 όταν κόλλησε κορονοϊό». Ο Ντίνος Μαστρογιάννης μετά τον θάνατο του πατέρα του και την επιδείνωση της υγείας της μητέρας του αποφάσισε να διακόψει την επαγγελματική του δραστηριότητα στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου και να αφιερωθεί στη φροντίδα της. Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα άρχισε ο γολγοθάς, που ακόμη δεν έχει τελειώσει για τον ίδιο, αφού η ηλικιωμένη εισήχθη στο νοσοκομείο με δύο βαριές λοιμώξεις σε αναπνευστικό και ουροποιητικό.

Χθες, συμπλήρωσε 22 ημέρες νοσηλείας, κατάκοιτη πλέον, έχοντας ανάγκη για εξειδικευμένη φροντίδα όλο το 24ωρο, που όμως κοστίζει ακριβά. «Πουλάω το πιάνο μου, Yamaha C1, με ουρά, χρώμα μαύρο. Καινούργιο έχει 25.000 ευρώ. Εγώ το πουλάω 10.000 ευρώ. Η μητέρα μου βρίσκεται στο νοσοκομείο, χρειάζονται τουλάχιστον 200 ευρώ το 24ωρο για τις αποκλειστικές (εκτός από τη δική μου παρουσία) και οι πιστωτικές μου κάρτες δεν έχουν άλλο όριο για να δανειστώ κι άλλα χρήματα από αυτές. Είμαι μόνος και αβοήθητος σε αυτόν τον άδικο και σκληρό αγώνα. Οποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το πιάνο μου ας στείλει προσωπικό μήνυμα στο messenger» έγραψε στο facebook, με πλήθος χρηστών να σπεύδουν να γράψουν λίγα λόγια από καρδιάς, προκειμένου να του δώσουν δύναμη.

Ο Ντίνος Μαστρογιάννης

Ο Ντίνος Μαστρογιάννης δίδασκε επί σειρά ετών πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου και έχει πραγματοποιήσει ρεσιτάλ από το Μάντσεστερ μέχρι το Καζάν της Ρωσίας και από την Ιταλία μέχρι τη Φινλανδία. Μια σημαντική στιγμή της καριέρας του ήταν η πρώτη παγκόσμια εκτέλεση του κοντσέρτου του Μίκη Θεοδωράκη «Ελικών», το οποίο ήταν χαμένο επί 44 χρόνια, ενώ ο ίδιος κατέχει το ρεκόρ του α’ βραβείου του Ωδείου Αθηνών τα τελευταία τουλάχιστον 40 χρόνια.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα