Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Γιώργος Καφετζόπουλος: Η πρώτη δήλωση για την υπόθεση με τα όπλα του πατέρα του

«Αν το είχαν κάνει νωρίτερα, θα μας είχαν κάνει viral»

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος, γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα αργά» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο έργο που έχει γράψει, αλλά και στην υπόθεση με τη σύλληψη του πατέρα του για υποτιθέμενη οπλοκατοχή.

«Έχω γράψει ένα έργο που είχε να κάνει με τη βία, είχε παίξει και ο πατέρας μου. Είχα δημιουργήσει ένα τρίγωνο που είχε μεν βία αλλά ήταν και λίγο συμβολική. Πιστεύω ότι βία έχουμε όλοι στις σχέσεις μας» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καφετζόπουλος.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο η Αθηναΐς Νέγκα και τον ρώτησε: «Ήταν και τα όπλα από αυτή την παράσταση που προκάλεσαν το πρόβλημα;» με τον Γιώργο Καφετζόπουλο να απαντάει: «Κοίτα, δεν ξέρω γιατί το προκάλεσαν τώρα. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει νωρίτερα και να μας είχαν κάνει πιο πολύ viral. Δεν θέλω να πω κάτι, γιατί υπάρχει η αστυνομία στη μέση και είναι κάτι νομικό. Μπορώ να πω όμως σίγουρα για την παράστασή μας ότι είχαμε όντως ψεύτικα όπλα που έκαναν κρότους, είχαμε και ψεύτικα εφέ με αίμα»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα