Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την...

Φουλ από live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι ο Δεκέμβρης...

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

«Μήνυμα» του Λάζαρη σε δημοσιογράφους και φωτογράφους για τον γάμο του με την Αραβανή

Pre wedding εξώδικο

Pre wedding εξώδικο από τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, ο οποίος το απόγευμα της 11ης Μαΐου πρόκειται να παντρευτεί με την Ευαγγελία Αραβανή στην Αγία Φιλοθέη, ενώ αμέσως μετά θα βαφτίσουν και τον γιο τους Αγγελο. Μέσω εξώδικης ανακοίνωσης προς τα μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς ξενοδοχείου «Sirene», στο Πόρο, κάνει σαφές πως δεν επιθυμεί δημοσιογραφική και φωτογραφική κάλυψη των δύο τελετών.

Ο Σπύρος Λάζαρης ζητάει από τα media να σεβαστούν την επιθυμία του για ιδιωτικότητα, επισημαίνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστεί να κινηθεί νομικά. Το εξώδικο ήρθε έπειτα από πολύ ώριμη σκέψη και αφού το ζευγάρι, και κυρίως ο Σπύρος, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα» σχολίασε χθες μέσω του «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού προηγουμένως είχε μεταφέρει «στον αέρα» την πληροφορία του εξωδίκου: «Δεν θέλει να το κάνει κρυφά, επειδή είμαι κι εγώ καλεσμένη, ο γάμος είναι πάρα πολύ ανοιχτός, εδώ στην Αθήνα, με πολλούς φίλους.  Απλά αυτό που λέει ο Σπύρος είναι ότι δεν θέλει τη μέρα εκείνη να δει δέκα κάμερες εκεί να αποτυπώνουν τις στιγμές τους».

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας επίσης το θέμα του εξωδίκου στο «Πρωινό», ανέφερε: «Εγώ δεν είμαι καλεσμένος, είμαι οικογένεια. Οπότε από εμένα επιτρέπεται (να τραβήξω). Εχω άλλη σχέση με τον Σπύρο. Εγώ που τους γνώρισα δεν έχω δικαίωμα να τραβήξω ένα πλάνο; Ημουν η προξενήτρα! Η εκκλησία δεν είναι κάποιο κτήμα που είναι κλειστό. Είναι στη Φιλοθέη, το απόγευμα της Κυριακής. Εκεί, λοιπόν, μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε με μια κάμερα απέναντι και να τραβήξει τα πάντα. Πιστεύω για την εκκλησία το έκαναν. Δεν σου λέει ότι απαγορεύεται να τραβήξεις, απαγορεύεται να τα δώσεις. Ο Σπύρος Λάζαρης το σκέφτηκε κάποιες ημέρες πριν το κάνει… Είναι ένα παιδί που δεν θέλει καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα