Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Το «πλήρωμα» του ιπτάμενου «Μανόλο»

Ποιοι βρέθηκαν στο Κολλέγιο Αθηνών για χατίρι του Καραλή

Κοσμοσυρροή στο Κολλέγιο Αθηνών για την παρουσίαση του βιβλίου του Εμμανουήλ Καραλή «Οταν κοιτάς από ψηλά», του συγγραφέα Νίκου Μιχαλόπουλου, που ήταν γεμάτη συμβολισμούς και συναίσθημα. «Παροτρύνω γονείς, παιδιά και προπονητές να διαβάσουν αυτό το βιβλίο» είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος «Μανόλο» όλων των Ελλήνων, ο οποίος πέρασε δύσκολα για να φτάσει στην κορυφή.

Ο Εμμανουήλ Καραλής με τη σύντροφό του Αναστασία Μαγαλιού

«Το άλμα επί κοντώ ήταν ο τρόπος διαφυγής μου, μου άλλαξε τη ζωή. Ελπίζω μέσα από την ιστορία και μέσα από το βιβλίο να εμπνευστούν κι άλλοι άνθρωποι» πρόσθεσε ο Ελληνας ολυμπιονίκης, που είχε στο πλευρό του τη σύντροφό του Αναστασία Μαγαλιού. Δεν θα μπορούσε να λείπει και από την προχθεσινή εκδήλωση, φορώντας ένα μαύρο πουά φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Εκεί βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι από τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και από τον χώρο του αθλητισμού. Ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Σπύρος Καπράλος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Αντζελα Γκερέκου.

Ο Γιώργος Καραγκούνης με την κόρη του

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο Κώστας Χατζής ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε τέσσερα τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά και το «Απ’ το αεροπλάνο», που έχει τον στίχο «Οταν κοιτάς από ψηλά», από όπου είναι εμπνευσμένο και το βιβλίο. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους που με την παρουσία τους τίμησαν τον «Μανόλο» και μεγάλοι άσοι του παρελθόντος, όπως οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Καραγκούνης με την κόρη του Ξένια, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, η άλλοτε επικοντίστρια Ερρικα Πρεζεράκου, αλλά και ηθοποιοί, όπως ο Θανάσης Αλευράς, που είχε τον συντονισμό της εκδήλωσης, και οι Ευγενία Δημητροπούλου και Παναγιώτα Βλαντή.

Αντζελα Γκερέκου
Ερρικα Πρεζεράκου

Ευγενία Δημητροπούλου
Η Παναγιώτα Βλαντή με τον σύζυγό της
Μάριος Φραγκούλης

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα