Καινούργιου για Τούνη: «Κούκλα μου είναι ο πατέρας των παιδιών σου, οφείλεις να τον σεβαστείς»

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εννοούσε τον Δημήτρη»

Την νέα ανάρτηση γεμάτη υπονοούμενα για τον πρώην σύντροφό της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, σχολίαζαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η γνωστή Influencer ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και έγραψε στη λεζάντα: «Αν έχεις μια δύσκολη μέρα σκέψου απλά πως κάποια εκεί έξω βγαίνει με πρώην σου και νομίζει πως πέτυχε το τζακποτ».

@j.touni Ελπίζω να σου έφτιαξα κάπως την μέρα συμπεθέρα😅🫶🏻🫶🏻 #φοργιου #fyp #viral #jtouni #touni #μπεςφοργιουγαμω ♬ original sound – Meaw

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού ρεπορτάζ η Κατερίνα Καινούργιου φανερά ενοχλημένη είπε: «Γενικώς με ενοχλεί εμένα – και δεν το λέω για την Ιωάννα – όταν μια γυναίκα όταν έχει αποκτήσει παιδί ή παιδιά με έναν άνδρα, μετά να τον υποτιμάει. Κούκλα μου είναι ο πατέρας των παιδιών σου, οφείλεις να τον σεβαστείς για μια ζωή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήγαινε για τον Δημήτρη, γιατί ξέρω και τη σχέση τους. Ίσως να είναι ένα γενικότερο quote. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εννοούσε τον Δημήτρη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χριστίνα Παππά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο...

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.