Δανάη Επιθυμιάδη: Θυμάστε σε ποια σειρά έπαιζε 12 χρόνια πριν τον «Τιμωρό»;

Κι όμως έπαιζε σε πολύ γνωστή και πετυχημένη σειρά

Η Δανάη Επιθυμιάδη κέρδισε τις εντυπώσεις με το ρόλο της Δανάης στη σειρά «Ο τιμωρός».

Η ηθοποιός όμως μας «συστήθηκε» μερικά χρόνια πριν όταν έπαιζε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με ταίρι τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Μετά από 12 χρόνια επέστρεψε στη  μικρή οθόνη και έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της. «Ο ρόλος μου στη Μουρμούρα ήταν σαν πυροτέχνημα! Χωρίς καμία αμφιβολία, ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία, γιατί είχα την τύχη, ενώ δεν είχα ξανακάνει τηλεόραση, να πρωταγωνιστήσω σε ένα επιτυχημένο σίριαλ.

Διαβάστε επίσης: «Ο τιμωρός» spoiler: Ο Πέτρος δολοφονείται – Νεκρός και ο Λεωνίδας

Το ζητούμενο ήταν, μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, να αντικαταστήσουμε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της σειράς σε διάστημα μιας εβδομάδας. Θεωρώ πως έγιναν κάποιοι λανθασμένοι χειρισμοί από όλους μας και κάπως έτσι μας έφυγε το βάρος. Από εκεί και πέρα, ήταν για μένα ψυχρολουσία, αλλά υπήρχαν και θετικά πράγματα, όπως η αγάπη του κόσμου, την οποία την εισπράττω μέχρι σήμερα.

Εδώ θα πρέπει να προσθέσω πως η σχέση μου με το κανάλι ήταν πολύ καλή, τόσο κατά την είσοδό μου όσο και κατά την έξοδό μου. Μάλιστα, υπήρχε και η πρόθεση για μία εκ νέου συνεργασία, η οποία όμως δεν προχώρησε λόγω των θεατρικών μου δεσμεύσεων», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ο ανιψιός μου, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή»

Μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσας για τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί ξυλοδαρμού της από τον αείμνηστο επιχειρηματία επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...