Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

Κλείνει ο… κύκλος στα «Τετράγωνα των αστέρων»

15/05/2025 - 17:46 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Με το οριστικό του φινάλε φλερτάρει πλέον έντονα το πολυδιαφημισμένο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ με τη Σμαράγδα Καρύδη «Τα τετράγωνα των αστέρων», καθώς φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα χωρέσει στο νέο πρόγραμμα της σεζόν 2025-2026!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σοβαρός προβληματισμός στη δημόσια τηλεόραση σχετικά με το κατά πόσο η συγκεκριμένη παραγωγή θα πρέπει να συνεχιστεί με νέο κύκλο επεισοδίων την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς το κόστος της είναι αρκετά υψηλό και σε καμία περίπτωση δεν «δικαιολογείται» σε επίπεδο τηλεθέασης, αφού οι πτήσεις θεαματικότητας είναι χαμηλές.

Το κοινό ίσως θυμάται ακόμη τη Μαρία Αλιφέρη στον ρόλο της οικοδέσποινας στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Οι ιθύνοντες δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς οι συζητήσεις συνεχίζονται. Η Σμαράγδα Καρύδη, πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις της στις κάμερες υποστήριξε πως το τηλεπαιχνίδι «φαίνεται ότι θα συνεχίσει». Αυτός είναι και ο διακαής πόθος της, αλλά το πεπόνι και το μαχαίρι το έχει η διοίκηση της ΕΡΤ!