Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η Δήμητρα Ματσούκα της φάμπρικας

Θα ενσαρκώσει στο σανίδι τον ρόλο που είχε ερμηνεύσει η Φόνσου στην ταινία «Η κόμισσα της φάμπρικας»

Επιστρέφει στην κωμωδία η Δήμητρα Ματσούκα, που τα τελευταία χρόνια αποθεώθηκε στη σκηνή με ρόλους δραματικούς, τους οποίους απογείωσε, όπως αυτός στο πολυβραβευμένο έργο του Καταλανού θεατρικού συγγραφέα Πάου Μιρό, «Βρέχει στη Βαρκελώνη», που έφερε επί σκηνής ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν – «Υπόγειο».

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο καταξιωμένος Σταμάτης Φασουλής μεταφέρει στη σκηνή του θεάτρου «Ηβη» την εμβληματική κωμωδία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου «Η κόμισσα της φάμπρικας», με την ερμηνεία της Αννας Φόνσου να αφήνει εποχή! Η κωμωδία του Ντίμη Δαδήρα και το σενάριο του Ασημάκη Γιαλαμά με τους έξυπνους διαλόγους θα «ανέβει» με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Ματσούκα!

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που έχει δοκιμαστεί σε απαιτητικούς ρόλους, κερδίζοντας πάντα τις θετικές κριτικές αλλά και το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου, θα είναι η… νέα Αννα Φόνσου, που λέγεται «Εφη» στην ταινία και συλλαμβάνεται επειδή είχε μπει κρυφά στο σπίτι του εραστή της αδελφής της για να κλέψει ερωτικά γράμματα. Σύμφωνα με το σενάριο, η «Εφη» ξεφουρνίζει ένα σωρό ψέματα ως προς το ποια είναι, αλλά στην πραγματικότητα είναι η ανιψιά του υπουργού Δημοσίας Τάξεως, κι έτσι ο τυχερός αστυφύλακας Δελημάνης μετατίθεται στη Γενική Ασφάλεια, γίνεται δεκτός στη Σχολή Υπαστυνόμων και, τέλος, κερδίζει και την καρδιά της κοπέλας.

Παράλληλα με την «Κόμισσα της Φάμπρικας», ο Σταμάτης Φασουλής συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την παράσταση «Η δεξιά, η αριστερά και ο κυρ Παντελής» στο Μικρό Παλλάς, την οποία σκηνοθετεί, αλλά και πρωταγωνιστεί. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές, ενώ ξεχωριστή ήταν η συνύπαρξή τους στη σκηνή του Παλλάς το 2019, στην παράσταση «Ωνάσης», σε σκηνοθεσία Φασουλή, αφού ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Ελληνα «κροίσο» και η Ματσούκα την Τζάκι Ωνάση.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα