Οι χειρότεροι του Χόλιγουντ

Οι ταινίες, οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες που είναι υποψήφιοι για Χρυσά Βατόμουρα

Προκαλούν ενδιαφέρον σχεδόν όσο και τα Οσκαρ, ίσως επειδή είναι το ακριβώς αντίθετό τους, ενώ συχνά φέρνουν σε δύσκολη θέση τους σταρ. Τα Χρυσά Βατόμουρα απονέμονται κάθε χρόνο στους χειρότερους πρωταγωνιστές και τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς, μία ημέρα πριν από τη βραδιά των Οσκαρ.
Στις φετινές υποψηφιότητες, οι οποίες ανακοινώθηκαν χθες, στην πρώτη θέση για τη χειρότερη ταινία βρίσκεται το «Transformers: Age of Extinction» που απέσπασε εφτά υποψηφιότητες. Οι ταινίες «Kirk Cameron’s Saving Christmas» και «The Legend of Hercules» ακολουθούν με έξι, ενώ το «Teenage Mutant Ninja Turtles» διεκδικεί πέντε βραβεία και η «Left Behind» τρία.

Το βραβείο της χειρότερης ηθοποιού διεκδικούν οι Κάμερον Ντίαζ («The Other Woman» και «Sex Tape»), Ντρου Μπάριμορ («Blended»), Σαρλίζ Θερόν («A Million Ways to Die in the West»), Γκάια Βάις («The Legend of Hercules») και Μελίσα Μακ Κάρθι («Tammy»). Κερκ Κάμερον («Kirk Cameron’s Saving Christmas»), Νίκολας Κέιτζ («Left Behind»), Κέλαν Λατζ («The Legend of Hercules»), Σεθ Μακ Φάρλαν («A Million Ways to Die in the West») και Ανταμ Σάντλερ («Blended») είναι οι υποψήφιοι στην κατηγορία πρώτου ανδρικού ρόλου.

Για τη σκηνοθεσία τους κινδυνεύουν να πάρουν Χρυσό Βατόμουρο οι Μάικλ Μπέι («Transformers: Age of Extinction»), Ντάερν Ντόαν («Kirk Cameron’s Saving Christmas»), Ρένι Χάρλιν («The Legend of Hercules»), Τζόναθαν Λίμπεσμαν («Teenage Mutant Ninja Turtles») και Σεθ Μακ Φάρλαν («A Million Ways to Die in the West»). Για το χειρότερο σενάριο υποψήφιες είναι οι ταινίες: «Kirk Cameron’s Saving Christmas», «Left Behind», «Sex Tape», «Teenage Mutant Ninja Turtles» και «Transformers: Age of Extinction»

Πρωτοτυπία της χρονιάς είναι το Βραβείο Μεταμέλειας, το οποίο θα απονεμηθεί σε νικητές ή υποψηφίους του παρελθόντος οι οποίοι στις επόμενες δουλειές τους είχαν άκρως θετικές παρουσίες. Εδώ έχουμε ελληνική υποψηφιότητα με την Τζένιφερ Ανιστον και το «Cake» της και αντιπάλους τους Μπεν Αφλεκ, Μάικ Μάγιερς, Κιάνου Ριβς και Κρίστεν Στίουαρτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...