Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Στα δικαστήρια η Ιζαμπέλα Κογεβίνα μετά τα ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύζυγό της

Δείτε τη να φτάνει στα δικαστήρια

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρέθηκε στα δικαστήρια το πρωί της Τρίτης μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε στον πρώην σύζυγό της, Τάσο Οικονόμου για τη ρύθμιση της επικοινωνίας με τα παιδιά τους.

Η ηθοποιός έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών και έφτασε στα δικαστήρια ενώ ο επιχειρηματίας εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

«Η προσωρινή διαταγή εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών στο γραφείο του Προέδρου, όπου και συζητήθηκε. Αναμένουμε σε δύο ημέρες περίπου να έχουμε την απόφαση της προσωρινής διαταγής», ανέφερε η δημοσιογράφος του «Πρωινού ΣουΣού». Μάλιστα η Ιζαμπέλα Κογεβίνα δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις καθώς θέλει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»