Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Αντίνοος Αλμπάνης: Η φωτογραφία την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο και...

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε μία φωτογραφία του με ξυρισμένο...

Μοσχαρίσια φιλετάκια stir fry με σάλτσα τεριγιάκι από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Μοσχαρίσια φιλετάκια stir fry με σάλτσα τεριγιάκι έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Στούντιο 4» ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Ο Γιώργος Αλκαίος ανεβάζει τη δική του θεατρική παράσταση

Ο Γιώργος Αλκαίος κάνει τη μεγάλη έκπληξη και… βγαίνει στο θέατρο! Οχι ως ηθοποιός, αλλά ως δημιουργός και σκηνοθέτης της δικής του παράστασης, σηματοδοτώντας την πρώτη του απόπειρα να παρουσιάσει στο κοινό ένα θεατρικό έργο με την υπογραφή του.

Η Γλυκερία εκτός της συναυλίας για τα 100 χρόνια του Θεοδωράκη

Αιτία η απόφασή της να μην ακυρώσει εμφάνισή της στο Ισραήλ!

Η Γλυκερία δεν ακύρωσε την εμφάνισή της στο Ισραήλ και αποκλείστηκε από τη συναυλίααφιέρωμα για τα 100 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο.

glikeriaΗ απόφαση της καλλιτέχνιδας -η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής και στο Ισραήλ- να τραγουδήσει κανονικά σε μουσικό φεστιβάλ της χώρας, παρά τις ακυρώσεις των άλλων Ελλήνων συναδέλφων της, προκάλεσε θορυβώδεις αντιδράσεις εναντίον της.

f1_201810221227590

H live εμφάνιση της Γλυκερίας έχει προγραμματιστεί στις 17 Ιουνίου, στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ Meridiano, όπου είχαν συμφωνήσει αρχικά να συμμετέχουν και οι Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου, Ελεάννα Παπαϊωάννου και Κατερίνα Τσιρίδου. Ωστόσο, μετά τις εξελίξεις στη Γάζα λόγω του πολέμου του Ισραήλ με την Παλαιστίνη, και την έντονη διεθνή κατακραυγή, οι άλλοι συμμετέχοντες ανακοίνωσαν την απόσυρσή τους από τη διοργάνωση, επικαλούμενοι ανθρωπιστικούς λόγους.

«Τη συγκεκριμένη συναυλία στο Ισραήλ την είχαμε κλείσει πριν από τέσσερις μήνες, εν καιρώ εκεχειρίας. Σαν σχήμα αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τη συναυλία που ήταν στις 16 Ιουνίου. Η κυρία Γλυκερία θα εμφανιζόταν άλλη ημέρα. Για την κυρία Γλυκερία δεν ξέρω αν θα πάει. Ολοι μας έχουμε δίκιο – και εμείς οι καλλιτέχνες και ο κόσμος. Από ό,τι διαβάζω, πάνε πάρα πολλοί Ελληνες καλλιτέχνες στο Ισραήλ για συναυλίες» δήλωσε σχετικά ο Στέλιος Διονυσίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ακρα του τάφου σιωπή

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Νικολόπουλος είχε τοποθετηθεί κι αυτός δημόσια λίγο καιρό πριν, εξηγώντας τη θέση του μέσω ανάρτησής του στο facebook. «Ως καλλιτέχνης που πιστεύει βαθιά στην ειρήνη, στην ισότητα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν επιθυμώ η παρουσία μου να θεωρηθεί ως πολιτική θέση ή ως αποδοχή οποιασδήποτε μορφής βίας από κανέναν» είχε γράψει, μεταξύ άλλων.

Στο μεταξύ, η Γλυκερία, η οποία δεν έχει προβεί σε δηλώσεις για την επικείμενη εμφάνισή της στο Ισραήλ και μάλλον δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη, βρέθηκε ξαφνικά εκτός της λίστας με τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στο Καλλιμάρμαρο στη συναυλία για τα 100 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης στις 25 Ιουνίου. Η πληροφορία έγινε γνωστή από το Πολιτιστικό Δίκτυο για την Παλαιστίνη, το οποίο τόνισε σε ανακοίνωσή του πως «εξακολουθεί να ζητά την αποχώρηση της τραγουδίστριας από τη συναυλία στο Ισραήλ», ενώ κάλεσε τους καλλιτέχνες και τους διοργανωτές όλων των συναυλιών όπου συμμετέχει η Γλυκερία, καθώς και το κοινό, να πάρουν θέση.

Δεν έχει τελειωμό το Παλαιστινιακό δράμα με δεκάδες νεκρά παιδάκια

Και μπορεί το Καλλιμάρμαρο να έγινε μεταφορικά Λωρίδα της Γάζας όμως η πραγματική φρίκη έχει, ονόματα: Γιαχία, Ρακάν, Ρασλάν, Γεμπράν, Ιβ, Ρίβαλ, Σαϊντέν, Λούπμαν, και Σίντρα, μόλις επτά μηνών, λέγονται τα εννιά παιδιά της Παλαιστίνιας παιδιάτρου Αλάα αλ-Νατζάρ που σκοτώθηκαν στο σπίτι τους από αεροπορική επίθεση των Ισραηλινών. Το πρωί της Παρασκευής η δρ Αλ-Νατζάρ εργαζόταν πυρετωδώς στο νοσοκομείο Νασέρ στη νότια Λωρίδα της Γάζας, προσπαθώντας να σώσει τις ζωές μικρών παιδιών. Κάποια στιγμή έκανε αναγκαστικά ένα μικρό διάλειμμα για να συλλέξει μητρικό γάλα σε ένα μπουκάλι για το μωρό της, Σίντρα. Δεν πρόλαβε να της το δώσει ποτέ.

Η Αλάα είχε αφήσει τη Σίντρα στο σπίτι μαζί με τα άλλα εννιά αδέλφια της και θα τα πρόσεχε ο σύζυγός της Χαμντί, ο οποίος επίσης είναι γιατρός. Λίγες ώρες αργότερα άρχισαν να καταφθάνουν στο νοσοκομείο τα απανθρακωμένα πτώματα των επτά από τα δέκα παιδιών της, τα οποία η παιδίατρος δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει. Τα άψυχα κορμιά τής επτά μηνών Σίντρα και του μικρού Σάιντεν ήταν ακόμη θαμμένα κάτω από τα χαλάσματα του σπιτιού και οι διασώστες δεν μπορούσαν να τα προσεγγίσουν. Σώθηκε μόνο ο εντεκάχρονος Ανταμ. Ολα συνέβησαν όταν, ο σύζυγος της επέστρεφε στο σπίτι με γάλα για τα παιδιά, αφού την είχε αφήσει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με συγγενείς της οικογένειας, ο Χαμντί είδε μια ισραηλινή βόμβα να χτυπάει το σπίτι, χωρίς όμως να εκραγεί. Ο γιατρός έτρεξε μέσα για να σώσει τα παιδιά του, αλλά το σπίτι χτυπήθηκε από δεύτερο ισραηλινό αεροπορικό χτύπημα και ισοπεδώθηκε. Ο Χαμντί και ο μικρός Αντάμ νοσηλεύονται βαριά τραυματισμένοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.