Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ελεάνα Παπαϊωάννου για Fame Story: «Έφεραν τον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί δεν μας έβλεπε κανένας»

«Πρέπει να κάναμε 3%, που ήταν καταστροφικό για τον ΑΝΤ1»

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα αργά» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Η τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο πρώτο «Fame Story», αναφέρθηκε σε εκείνη την περίοδο, ενώ αποκάλυψε τον ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικου στον μουσικό διαγωνισμό.

«Δεν υπήρχε τότε μέτρο σύγκρισης. Εμείς νομίζαμε ότι είναι μια μουσική ακαδημία, αλλά μετά γίναμε κουλουβάχατα! Ήταν το πρώτο του είδους και νομίζω ούτε η παραγωγή ήξερε τι ήθελε να κάνει. Δεν είχε ξαναγίνει talent show, μουσικός διαγωνισμός» ανέφερε αρχικά η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν τότε φοιτήτρια στη Φιλοσοφική στην Πάτρα και περνούσα τέλεια, έβγαινα τα βράδια… Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε η μουσική, μου άρεσε το τραγούδι. Ήταν και ο Αντώνης Βαρδής στην κριτική επιτροπή… Όλοι οι άνθρωποι εκεί ήταν αξιόλογοι, ήταν η Ναταλία Γερμανού, που ήξερε από μουσική, στίχο, ραδιόφωνο. Ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος που ήταν νούμερο ένα! Πήγαμε σε μια μουσική ακαδημία, ξυπνούσαμε 8 το πρωί και κάναμε μαθήματα».

«Απ’ όσο ξέρω και το έμαθα εκ των υστέρων, στην αρχή δεν μας έβλεπε άνθρωπος. Πρέπει να κάναμε 3%, που ήταν καταστροφικό για τον ΑΝΤ1. Και εκεί αποφάσισαν να βάλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο κι έγινε το… έλα να δεις! Κι έτσι μας έμαθε όλη η Ελλάδα. Ο Ανδρέας δεν δημιουργούσε ίντριγκες, κρατούσε τις ισορροπίες» αποκάλυψε στο τέλος η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα